Instagram/@thestylestalker

Modni insideri nisu baš sramežljivi oko toga da među prvima nose trendove u nastanku, tako da nije iznenađujuće da smo već na ulicama vidjeli neke od najpopularnijih cipela nadolazeće sezone. Poput cipele “u kvadrat”, neon rozih salonki, “patka” čizmi… 

HOT PINK

Jarko roza bila je neočekivana trendi nijansa ovog ljeta a njezina vladavina tek počinje. Ako tražite s kojim biste komadom ili bojom podigli jesensku garderobu, ovo je vaš odgovor.

CIPELE U KVADRAT

Od ovog trenda na Instagramu jednostavno niste mogli pobjeći. Čini nam se kao da je baš svaka modna influencerica preuzela ovaj komad kao komad sezone i ne vidimo da će ih baš tako brzo izbaciti iz svog ormara. 

View this post on Instagram

Copenhagen days #mymalene #wildisthewind #ad #cphfw

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

 

PATKA ČIZME

Priznajemo da nam je ovo zasad najmanje mio trend, ali poznavajući sebe, znamo da smo samo par inspirativnih stylinga udaljene od toga da ga obgrlimo kao najdražeg ove sezone. Iako L.L. Bean drži autoritet oko originalnih “patka” cipela, ove sezone prednjače neke nove verzije s velikom razlikom – visokom petom koja im (pokušava) dati dozu elegancije. 

CIPELE SE VEZANJEM OKO GLEŽNJA

Ovaj model nije ništa novo, ali zanimljiva je novina kako ga nosimo ove sezone. Nema potrebe za kratkim ili ¾ hlačicama, ove godine ih možete vezati i oko dugih hlača. 

View this post on Instagram

Paris Patrol

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

ŠIROKE ČIZME

Ovom trendu se najviše veselimo a vjerujemo da će se raditi i o najvećem nadolazeće sezone. Iste smo nosile početkom 2000-ih i nikad nisu bile prežaljene! Love!

View this post on Instagram

@nyfw @camilacoelho @songofstyle

A post shared by The Style Stalker (@thestylestalkercom) on