Tjedan mode u New Yorku u znaku Ocara de la Rente i trenutno svima omiljenog njujorškog brenda – Khaite.

New York uvijek je bio simbol za street wear i casual modu. Sezona za jesen 2020. uistinu je izgledala raznovrsno, kolekcije su bile jasno osmišljene od početka do kraja i realno – nijedan dizajner nije podbacio.

Kada bi trebali Tjedan mode u New Yorku svesti na nekoliko glavnih zbivanja bile bi to svakako revije brenda Khaite, Oscara de la Rente i Rodarte. Brend Khaite svakako je jedan od modnih fenomena u posljednje vrijeme. Od kada je lansiran 2016. godine nije prestao zaluđivati žene svojim kolekcijama. Razlog tome svakako je moć Instagrama – Khaite je Instagram brend. Ali i činjenica da je fotka Katie Holmes u njihovom topu i kardiganu postala viralna. Za jesensku sezonu 2020. Khaite je na pisti pokazao moć i seksipil, a svakako je bilo nemoguće ne primjetiti da je reviju otvorila Bella Hadid.

Oscar de la Renta, tj. njegovi dizajneri Laura Kim i Fernando Garcia, prikazao je party kolekciju. I uistinu, ona je obuhvatila sve što je potrebno za glamurozan večernji izlazak, od raskošne toalete, party haljine, ali i upečatljiv ‘outwear’. Uz to, na njujorškom tjednu mode istaknuo se i cool brend Coach sa svojim koloritom, čiju je reviju nosila i Kaia Gerber. Svakako je nemoguće ne spomenuti cool Proenzu Schouler, zaštitno ime svakog NYFW-a, ali i Rodarte čiji je kreativni duo ponovno osvojio svojom maštovitošću i bajkovitim vampiricama.

Top lookove donosimo u galeriji!

Foto: Getty Images