Na Tjednu mode u Londonu dizajneri su izašli iz svojih očekivanih okvira, ali pokazali i jako nosive kolekcije, u skladu s trendovima.

Iza nas ostavljamo londonski tjedan mode koji je obilježilo nekoliko revija. Radi se o dizajnerima koji su privukli pažnju svojim novim vizijama, onima za jesen 2020. među kojima su se svakako istaknuli Simone Rocha, Roksanda Ilincic, ali i Tommy Hilfiger. Jako ‘in’ modele niz pistu poslao je i brend A.W.A.K.E. Mode.

Svaka moderna mladenka, a i fanovi Simone Rocha dizajna, uzdisala je za haljinama s potpisom poznatog brenda. Simone Rocha predstavila je bogate, volumenozne i slojevite vjenčanice, kao i haljine jakog printa koje graniče s japanskim stilom. Roksanda Ilincic još jednom je osvojila bojama, igrom detalja i svojim dnevnim komadima koji nose njen jak potpis. Dok je Tommy Hilfiger niz pistu poslao najslavnije modele atmosferom asocirajući na neko novo doba, Burberry je ponovno ukomponirao klasiku u svoje dnevne i nosive kombinacije. Koji su nas sve lookovi osvojili ove sezone pogledajte u galeriji!

Foto: Getty Images