Najbolje hidratantne maglice za osvježenje tijekom ljetnih mjeseci često sadrže lagane i hidratantne sastojke koji pružaju trenutačnu hidrataciju i osvježenje koži. Ovdje su neki popularni proizvodi koji se često preporučuju, s razlogom.

Hidratantne maglice za lice

Skintegra Nectar je balansirajuća, hidratantna esencija za dehidriranu i umornu kožu. Nakon čišćenja lica, koži je potrebno nadoknaditi izgubljenu vlagu koju čišćenjem gubimo jer je dehidrirana koža podložnija upali, iritaciji i začepljenim porama. Skintegra Nectar je drugi korak u njezi svih tipova kože jer instantno vraća izgubljenu površinsku vlagu i maksimalno usporava njezino isparavanje iz kože jačajući pritom njezinu barijernu funkciju. Sa Skintegra Nectar koža je na dodir blago vlažna i fleksibilna te služi kao snažan štit protiv okolišnih stresora, iritansa i alergena. Skintegra kao brend se natječe u kategoriji Najboljeg domaćeg beauty brenda u Grazia Best of Beauty 2023 natječaju. Glasati možete ovdje.

uchka Balancing Mist je uravnotežujuća kombinacija prirodnih hidratantnih, umirujućih i regenerirajućih esencija koja se koristi kao prvi korak nakon čišćenja lica kako bi izbalansirala nivo vlage, tonizirala te pripremila kožu za naredne korake njege, serume i/ili kreme, i pojačala njihovu apsorpciju. Kao samostalni proizvod koristi se tijekom dana za osvježenje i sprečavanje dehidracije te je odličan i kao fiksator šminke. uchka kao brend se natječe u kategoriji Najodrživijeg beauty brenda u Grazia Best of Beauty 2023 natječaju. Glasati možete ovdje.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Cucumber, and Green Tea je maglica koja sadrži aloe veru, krastavac i zeleni čaj koji su poznati po svojim hidratantnim i umirujućim svojstvima. Savršena je za osvježavanje kože i umirivanje nakon izlaganja suncu.

Caudalie Beauty Elixir maglica sadrži esencijalne ulja, biljne ekstrakte i vodu grožđa, što koži daje osvježenje i sjaj. Također se često koristi kao priprema prije nanošenja šminke.

La Roche-Posay Thermal Spring Water je termalna voda bogata mineralima; idealna je za osvježenje i hidrataciju osjetljive kože. Može se koristiti tijekom dana za trenutačno osvježenje.

Herbivore Botanicals Rose Hibiscus Hydrating Face Mist, maglica kombinira ružinu vodicu i hibiskus za hidrataciju i blistavost kože. Mirisna i osvježavajuća, često se koristi kao korak u svakodnevnoj rutini njege kože.

Avene Eau Thermale, termalna voda je nježna na koži i bogata mineralima koji pružaju trenutačno osvježenje i hidrataciju. Pogodna je za osjetljivu kožu.

Fotografije: Skintegra, uchka, Mario Badescu, Caudalie, La Roche-Posay, Herbivore, Avene, Unsplash