Prošlo ljeto smo izdvojili najbolje vodootporne maskare, a ovo ljeto, nakon dva mjeseca skoro svakodnevnog isprobavanja, donosimo dodatak već spomenutom popisu najboljih drogerijskih vodootpornih maskara, a koje su ujedino i – veganske. Za ostale najbolje drogerijske i ne drogerijske make-up proizvode pregledajte našu Best of Beauty stranicu.

Veganske vodootporne maskare iz drogerija

Jer… zašto ne bi na plaži i tijekom uživanja u svim morskim radostima bili lijepo našminkani, a ujedno da niti jedna životinja nije patila za našu i vašu ljepotu. No, povratkom u grad i na posao, obzirom da vrućine ne jenjavaju, ove vodootporne maskare dobro će vam doći da cijeli dan izgledate lijepo našminkano s postojanim make-upom.

CATRICE Pure Volume vodootporna maskara

Pure Volume Vodootporna maskara pruža trepavicama intenzivnu punoću, gustoću i volumen zahvaljujući četkici od vlakana koja zahvaća svaku pojedinačnu trepavicu i obavija ju visoko pigmentiranom teksturom. Formula je također obogaćena bademovim uljem i ricinusovim uljem, oba poznata po svojim hranjivim svojstvima i svojstvima koja potiču rast kose. Tekstura je veganska, bez mirisa i dugotrajna.

 

CATRICE Lift Up Volume & Lift vodootporna maskara

Duge i guste trepavice s vidljivim efektom podizanja koji oduzima dah – od toga su stvoreni snovi o trepavicama. A s novom, vegan LIFT UP Volume & Lift maskarom snovi postaju stvarnost. Tehnologija dizanja trepavica osigurava dugotrajno podizanje i daje trepavicama impresivnu uvijenost samo jednim nanošenjem Kompleks za njegu proteina riže i provitamina B5 pruža dodatnu njegu trepavicama.

BOURJOIS PARIS Clean & Vegan Healthy mix maskara

Bourjois Healthy mix Clean & Vegan maskara produljuje i uvija trepavice. Ova Healthy mix maskara sastoji se od prirodnih sastojaka: prirodni vosak, karite maslac i biotin. Formula ne sadrži parabene te je potpuno veganska. Četkica Bourjois Healthy mix Clean & Vegan maskare je napravljena je od bio vlakna i reproduktivnih materijala. Brzo se suši te je vodootporna. Postojana do 36 sati i lako se skida.

essence Lash Like a Boss vodootporna maskara

Ova maskara pruža trenutni volumen trepavica zakrivljenom, mekom i vlaknastom četkicom te stvara vidljiv učinak produljenja. Zahvaljujući nadogradivoj formuli učinak produljenja možete pojačati po želji. Vodootporna tekstura LASH LIKE A BOSS INSTANT VOLUME & LENGTH vodootporne maskare može izdržati svaku situaciju i čak može podnijeti suzu ili dvije –što više možete poželjeti?

Fotografije: CATRICE, BOURJOIS PARIS, essence