Rumenila za lice često se koriste kako bi se postigao zdrav izgled kože, dodala toplina licu i naglasila određena područja lica. Kada je u pitanju naglašavanje preplanule puti, rumenila mogu biti korisna jer mogu doprinijeti dodatnom osvježenju boje lica i stvaranju kontrasta s preplanulim tonom kože.

Bez obzira koliko i kako je vaša koža preplanula, dodatna nota živosti uvijek je dobrodošla. Kada je koža preplanula, ponekad može izgledati monotono ili bez živosti. Rumenilo može dodati boju i svježinu licu, ističući obraze i dajući licu zdrav i prirodan izgled.

Rumenilo za lice kao super alat za isticanje preplanule puti

Preplanula koža ima tendenciju da bude tamnija, pa se rumenilo može koristiti kako bi se stvorio kontrast između tamnijeg tena i svjetlije boje rumenila. To može pomoći naglasiti određene crtice lica, poput jagodica. Također ga možete koristiti kako bi se naglasile konture lica, poput jagodica ili linija čeljusti. Ovo definiranje može dodati dimenziju i oblik licu te istaknuti preplanuli ten.

Pravilno naneseno rumenilo može pružiti dojam da boja dolazi iznutra, što doprinosi prirodnom izgledu preplanule kože. No, jako bitno; birajte ga tako da komplementira ton preplanule kože, dodajući harmoničan izgled licu. Pri odabiru rumenila za naglašavanje preplanule kože, važno je odabrati boju koja odgovara tonu vaše kože kako bi se postigao željeni efekt. Također, tehnika nanošenja je ključna. Umjereno naneseno rumenilo, blago iznad jagodica, može stvoriti suptilan i prirodan izgled. Donosimo nekoliko naših favorita, uvijek dostupnih drogerijskih rumenila.

Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush

Ovo je rumenilo koje njeguje i štiti vašu kožu. 100 % veganska formula sadrži hijaluronsku kiselinu, skvalen i hidratantni kompleks za svjež izgled i dugotrajan sjaj. Max Factor Miracle Pure Infused tekuće rumenilo omogućuje hidratizaciju lica na prirodan način zahvaljujući svojim živim i pigmentiranim bojama koje se lako blendaju. Dopustite da vas iznenadi nova formula za boju i njegu.

MILANI BLUSH BAKED 05 LUMINOSO

Ova bogato pigmentirana i nadogradiva rumenila pristaju svakom karakteru i ističu obraze na svakom tonu kože. Baked rumenila su stvarno pečena na suncu na talijanskim pločama od terakote kako bi vam dali topli finiš i sjaj koji izgledaju impresivno! Oblikujte, konturirajte i naglašavajte svoje najbolje karakteristike za glamurozan izgled. Milani Baked rumenilo ima sve što vam je potrebno.

CATRICE Air Blush Glow rumenilo

Catrice Air Blus Glow rumenilo lagano je poput zraka! Ovo rumenilo ima bestežinsku, puderastu teksturu laganu poput zraka i pruža prirodan završetak s mat efektom. Catrice Air Blus Glow rumenilo lako se nanosi i blenda, a obrazima daje suptilnu boju za svjež izgled.

AURA Glorious Cheeks rumenilo

Aura rumenilo GLORIOUS CHEEKS spaja mekani dodir boje i svježine. Moguće je ostvariti prirodan izgled, ali i učinak elegantne sofisticiranosti. Aura rumenilo GLORIOUS CHEEKS iznimno je pigmentirano pa je za svježinu lica dovoljan samo dašak čestica. Uz tanak sloj Aura rumenila na obrazima vaše lice izgleda svježe i odmorno.

Revolution Vintage Lace paleta rumenila

Revolution Vintage Lace Blush paleta sadrži 4 nijanse rumenila koji će dati dašak topline i boje vašem licu. Površina palete podsjeća na čipku, a u njoj se skrivaju prekrasni ružičasti i tonovi breskve koji se savršeno stapaju s kožom. Zahvaljujući mekoj teksturi koja je spoj prešanog i kremastog rumenila, rumenilo se lako nanosi i daje zaista unikatan izgled vašem licu.

Fotografije: Grazia Best of Beauty, Catrice, AURA, Revolution, Unsplash