Puno je zahtjeva koje moderna žena stavlja pred sebe – savršenstvo u poslu, posvećenost obitelji, ispunjen i sretan privatan život, mir i samopouzdanje. Uz sve to, najmanje što treba je više od nekoliko koraka u beauty rutini koji će joj oduzimati dragocjeno vrijeme u svakodnevnom životu. Upravo zato potrebno je objediniti sastojke koji će biti i aktivni i nježni te ciljano odgovarati na probleme. Uz to, nekad nam je doista potrebno rješenje u 15 minuta – a kad ga pronađemo, opravdano postane must-have dio naše rutine

Stoga su maske za lice zauzele vrlo važno mjesto na popisu omiljenih ženskih rituala. Ali bilo bi idealno da maske za lice sadrže “snagu” koju imaju profesionalne terapije u klinikama. Od rujna će sve biti drukčije jer CO2 Sound prvi put dolazi u Europu. Hrvatice će biti počašćene što su prve Europljanke koje će moći raditi carboxy terapiju izravno iz fotelje svog doma. Ovo nije obična maska ​​za lice te već prilikom nanošenja osjetite jedinstvenu reakciju koja utječe na cirkulaciju i zagrijavanje kože. Osjetite toplinu, treperenje i zvuk kada se oslobodi plin, a koža je nakon nanošenja fantastična!

CO2 terapija čudotvorni je plin koji je proglašen najvećim prodorom u industriji ljepote od botoxa nadalje, a sada je dostupan u obliku maski za lice za regeneraciju. U cijelom svijetu carboxy terapija brzo je postala poznata kao vodeći način pomlađivanja kože. To je sigurna, neinvazivna, klinički dokazana metoda za pomlađivanje i regeneraciju.

CO2 SOUND CARBOXY THERAPY SKINZZO 3

Carboxy terapija profesionalna je medicinska tehnika koju su do sada u svojim centrima izvodili samo dermatolozi i kozmetolozi. Razvojem tehnologije, međutim, došli smo do točke kad se ova tehnika može izvoditi maskama za lice dok gledate televiziju ili se odmarate u udobnoj fotelji. Pioniri na ovom području razvili su revolucionarni proizvod CO2 Sound koji nam pruža rješenje za kožu sklonu aknama vašeg tinejdžera, za čistu i aktivnu kožu vašeg partnera te za punu i zategnutu kožu vašeg lica. Jedinstvena uloga CO2 Sound maske je u aktiviranju sinteze proteina, što dovodi do veće elastičnosti kože, poboljšavajući kožu sklonu aknama i zadržavajući vlagu u tkivu.

CO2 Sound oslobađa 10 puta više kisika od atmosfere u koži i krvi

S godinama kapilare počinju mirovati, smanjujući opskrbu stanica kisikom; to, zajedno s opterećenjima iz okoline i drugim varijablama, blokira sposobnost stanica da se regeneriraju i pravilno funkcioniraju. Do 30. godine razina kisika u koži smanjuje se za 25 %, a do 40. godine čak 50 %. Kad koža ne dobije dovoljno kisika, postaje sklonija starenju, aknama, crvenilu, iritaciji i staračkim pjegama. CO2 Sound je vaše najbolje rješenje za povećanje kisika u dubljim slojevima kože, što rezultira obnavljanjem stanica. Maska se može koristiti jednom tjedno – nanesite je na čistu kožu i ostavite da djeluje 15-20 minuta.

Liječnici tvrde da tretman carboxy smanjuje masne stanice u bradi te zateže i pomlađuje kožu

Ovaj su proizvod također procijenili dermatolozi koji ga redovito koriste u svojim klinikama, kao i kod kuće. Doktorica Tea Brozičević, vlasnica renomirane Poliklinike Terme Rijeka, koja se dugi niz godina koristi tehnikom carboxy, imala je samo riječi hvale za CO2 Sound: “Nakon prve uporabe, koža postaje znatno svjetlija, svježa, glađa i punija. Izuzetno učinkovita metoda u poboljšanju akni, modrica i oteklina.”

CO2 SOUND CARBOXY THERAPY SKINZZO 3

CO2 Sound razvijen je posebno za uporabu u sezonama poput jeseni i zime, u korist onih sa suhom kožom. Sprječava pojavu starenja i učinkovito revitalizira kožu. Dermalni učinak smanjuje sitne bore, povećava protok krvi, potiče aktivaciju kolagena i elastina, osigurava detoksikaciju i oksigenaciju, što utječe na samoobnavljanje kože i smanjuje podočnjake.

CO2 Sound namijenjen je svim korisnicima pa ne sadrži kemijske sastojke i konzervanse te je 100 % hipoalergen. Osim što će nahraniti lice i dati mu vidno mlađi izgled, pomoći će i u zaštiti od hladnoće, sunca, slobodnih radikala, UV zračenja i drugih štetnih učinaka – svih čimbenika koji ubrzavaju starenje kože. Prema mnogim komentarima dermatologa diljem svijeta, nemamo što dodati osim – pobjeda je potpuno zaslužena!

PROMO