Marame su se već nametnule kao novi trend. Na ulicama smo ih počeli viđati još odavno, a kao must have oko kose sad ih je najavio i brend Max Mara.

Marama, taj chic modni dodatak koji si može priuštiti svaka žena, tj. ona koje je uistinu zna nositi. Trend marama pojavio se kao nenametljiv modni detalj još prije koju sezonu – sve do ove kada se marama kao statement itekako vratila na velika vrata. Tako su ih u svoje kolekcije uklopili i brojni high street brendovi, među kojima je i velika Zara koja je kreirala veliku kolekciju ovog modnog dodatka. Na upravo završenom Tjednu mode u Milanu ovaj trend potvrdio je i brend Max Mara jer su modeli šetali upravo s aktualnim modnim detaljem i to na onaj pravi retro, ali glamurozni način.

Dizajnerske marame oduvijek su bile znak luksuza, na prvu nas podsjećaju na hollywoodske glumice, a zatim i na ležerne Francuskinje. U novim kolekcijama za proljeće sigurno ćete naići na pokoji model. A mi vam garantiramo da ćete s njime uspjeti transformirati baš svaki casual styling! Evo kako je to učinila Max Mara.

Foto: Getty Images