Elsa Hosk švedska je manekenka najpoznatija po suradnji s brendom Victoria’s Secret, ali i brojnim luksuznim markama poput Diora i Dolce & Gabbane. No mi smo je odlučili ugostiti u našoj rubrici “Modni/Crush” zbog sjajnog privatnog stila.

Elsa je chic u svim prilikama – od dnevnih do večernjih. Jednostavno, zna odabrati komade koji odišu stilom te ih složiti na kulerski način. Za svečane evente, odabire komade brendova kao što su Saint Laurent ili Victor & Rolf te se ne boji isprobati niti ekstravagantnije jako fashion toalete. Ima i vlastiti brend Helsa Studio pa u posljednje vrijeme često odjene i svoje komade.

Za dan voli kombinirati trendi komade brendova Alaïa, Hermès ili Jimmy Choo s klasičnim artiklima poput sweatshirta ili kombinezona– njen je stil mješavina elegancije i casual sportskih elemenata.

Često se pojavljuje na top listama najbolje odjevenih pa nam nije bilo lako odabrati najbolje recentne outfite, ali ih ipak donosimo u nastavku… Neka vam posluže kao stilska inspiracija!

 

PARTY OUTFITI

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

DNEVNI OUTFITI

 

View this post on Instagram

 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

 

 

Foto: Profimedia, Instagram @hoskelsa