Grece ima 54 godine i preko 100 tisuća followera. Ona ne vjeruje da žena u pedesetima treba biti neprimjetna, baš suprotno.

Boje, boje, uzorci i dizajnerski komadi. Tako se samo ukratko može opisati jedinstvena Grece Ghanem iz Montreala. Ova sada već moda ikona iza koje su suradnje s beauty i modnim brendovima te fotografije sa svjetskih Tjedana moda, nedavno je ostvarila i suradnju sa Zarom. O njoj je pisao i Vogue za koji je izjavila kako ‘voli nositi stvari na zabavan način, a uvijek prvo pogleda što već ima u ormaru i ne robuje trendovima.’

Ova modna influencerka svakako je upečatljiva zbog svoje sijede kose i boba, a često se skriva iza jednako upečatljviih sunčanih naočala. Osim toga, obožava boje, kao i dizajnerske brendove poput Guccija i Celinea koje kupuje od svoje 18. godine.

Grece je po zanimanju osobna trenerica, iako je studirala mikrobiologiju, a odrasla je u Libanonu koji je napustila s 18. Danas je jedna od zanimljivijih influencerica na Instagramu, no ponosno će reći da ‘nije uopće stvar u odjeći, već u samoprihvaćanju.’ A njezino samopouzdanje pršti na sve strane.

Foto: Instagram @greceghanem