Priča o ljubavi koja se nije dogodila? Naime, Moby je otkrio javnosti kako je bio u vezi s glumicom Natalie Portman, koju je ona pak demantirala. 

Sve je krenulo s novom knjigom Mobyja, točnije njegovim memoarima koje je objavio pod imenom ‘Then It Fell Apart’ u kojima je glazbenik javno obznanio kako je bio u vezi s Natalie Portman dok je ona imala 20 godina. Glumica je vezu demantirala te rekla kako su se samo družili što su prestali činiti kada se njoj učinilo da bi on nešto više.

Ako je sudeći po Mobyju, Natalie je flertovala s njim u garderobi na jednom od njegovih koncerata, nakon čega ju je on posjećivao na Harvardu, gdje je studirala. Moby je otišao i u detalje napisavši kako je odlazio iz kreveta dok je ona još spavala, što je Natalie odbacila. Ne samo to, već ga je nazvala ‘starijim muškarcem koji je bio neugodan’ i da je istina daleko od toga da su bili zajedno.

Nakon njene reakcije Moby je na svom Instagramu objavio ispriku gdje je napisao kako mu je žao što je nije pitao za odobrenje prije izlaska knjige i da se za to duboko ispričava i preuzima odgovornost, no nije dematirao stvari. Izjavio je kako je jako poštuje i da mu je žao ako je ikako povrijedio nju i njezinu obitelj.

Prije ove javne isprike krenuo je objavljivati njihove zajedničke fotografije koje je kasnije obrisao, a što se uistinu dogodilo kada je Natalie imala tek 20 godina (neki sumnjaju i 18) i 16 godina starijeg glumca, znaju samo njih dvoje.

Foto: Instagram @moby, screen shot