Srpski modni brend najpoznatiji po udobnim espadrilama od brušene kože s predimenzioniranom mašnom predstavlja novu kolekciju sandala i torbi pod nazivom Love in Portofino

Nova kolekcija M-ishka sandala i torbi podsjetila nas je zašto volimo ovaj modni brend. M-ishka sandale dizajnirane su da posebno istaknu ženstvenost, a ove sezone u pitanju su espadrile u kontrastnim bojama s prepoznatljivom velikom mašnom. Ovoga puta ona se nalazi sprijeda na gležnju i može se skidati po želji. Neodoljivo nas podsjećaju na baletne papučice, što doprinosi elegantnom dojmu i sve popularnijoj balletcore estetici. Ove šarmantne sandale dolaze u nekoliko kombinacija boja koje uključuju klasične pastelne, ali i jarke boje koje su obilježile ovu sezonu.

Nove torbe ostale su istih oblika pa se tako u ljetnoj kolekciji ponovno mogu pronaći modeli Train Case i Belt Bag koji su upotpunjeni prirodnim materijalima i bojama koji prate kolekciju. Kako nam kažu iz brenda, nova M-ishka kolekcija „inspirirana je Mediteranom i ljubavlju koja je pokretač svega“, a ima li ljepše kombinacije za dugo, toplo ljeto pred nama? Nova M-ishka kolekcija sandala i torbi od sljedećeg je tjedna dostupna na webshopu i u prodavaonici u beogradskom Hotelu Pavilion na adresi Dobračina 39.

 

Foto: Matković&Vild