Blistavo i svjetlucavo proljeće sada dolazi i u jednoj maloj bočici limitirane edicije

Stablo trešnje u cvatu gotovo je nestvarno lijepo. Ako ležite pod njim i gledate u krošnju, očarat će vas predivne boje. Ružičasto bijeli trešnjini pupoljci miješaju se s plavim proljetnim nebom i zelenilom lišća. Kada najmekša kiša prekine ovu idilu, stvarajući kapi koje ostaju na granama poput predivne halucinacije, nastaje spektakl vode i svjetla. L’OCCITANE je ovu živopisnu sliku pretvorio u miris u ograničenom izdanju pod romantičnim nazivom Cerisier Irisé – Iridescentna trešnja.

EAU DE TOILETTE CERISIER IRISÉ

Iza neodoljive, holografske ambalaže stoji novi Cerisier Irisé Eau de Toilette, izražene energije i osobnosti. Ovaj miris donosi višedimenzionalne note. Eksplozija sočne trešnje i grejpa sa svjetlucavim, slatkim i citrusnim notama pozornicu će prepustiti cvjetnom srcu mirisa koji neopisivo evocira proljeće. Prozračan, predivan miris trešnjinih latica razvit će se u drvenasto-mošusnu osnovu koja će ostati na koži kroz dan. A ako se zaljubite u ovaj miris kao i mi, na raspolaganju vam je i ostatak kolekcije koji sadrži gel za tuširanje, mlijeko za tijelo i kremu za ruke.

Cerisier Irisé Eau de Toliette 50 ml 313,20; Gel za tuširanje Iridescentna trešnja 250 ml 120,50; Mlijeko za tijelo Iridescentna trešnja 250 ml 192,80; Krema za ruke Iridescentna trešnja 30 ml 64,30