Početkom rujna proširila se vijest o novom korektoru koji će poboljšati svakodnevnu make up rutinu, a brend Milk Makeup koji ga je ovih dana lansirao na tržište nazvao ga je “korektorom budućnosti”. Odlučili smo istražiti po čemu je poseban i predstavlja li doista budućnost make upa!

Future Fluid All Over Cream Concealer, ime je novog korektora koji bi mogao zaintrigirati obožavateljice make upa i novih make up proizvoda. Prije nekoliko dana stigao je u prodaju, a osim u američkoj Sephori, prodaje se i u Europi te je za nas dostupan putem Feel Unique webshopa. Na tržište je došao s prilično pompoznim marketingom, pa je brzo privukao pozornost na sebe. Kako to izgleda – i kako djeluje – korektor budućnosti?

U slučaju Future Fluida, riječ je o korektoru srednje do visoke prekrivne moći, koji u jedno spaja dvije težnje: onu za prekrivanjem nedostataka i onu za prirodnim izgledom kože. Gusti i teški korektori koji imaju zahtjevnu zadaću visokog prekrivanja (kamuflaže) doista znaju opteretiti kožu i uvući se u fine linije i bore, no Milk Makeup tvrdi da s Future Fluidom to nije tako i da mu je finiš besprijekorno prirodan. Dakle, prekriva i neutralizira prištiće, crvenilo i podočnjake, a istovremeno izgleda baš kao vaša koža, samo još bolja.

Ovaj korektor istovremeno prekriva, konturira i hidratizira kožu, što zahvaljuje inovativnom Hyaluronic AI biljnom kompleksu. Hijaluronska kiselina, sastojci koji obnavljaju zaštitnu barijeru kože (Defensil® i Revivyl™), kofein koji posvjetljuje kože i aloe vera koja ju umiruje, zajedno djeluju kao umjetna inteligencija za kožu i prilagođavaju se njenim specifičnim potrebama. Iz dana u dan, premisa je da Future Fluid korektor čini da koža izgleda sve bolje i bolje.

Korektor dolazi u 30 nijansi, a u planiranju palete tonova posebno se mislilo na podtonove kože. Ako niste sigurni koju naručiti, Milk Makeup poziva da se konzultirate s njima putem društvenih mreža ili ispunite Shade Finder kviz na MilkMakeup.com. Korektor dolazi u ambalaži koja je istovremeno i ogledalo, pa gdje god se nalazili možete nanijeti ili popraviti make up.

Je li ovo korektor na kojeg smo čekali? Vjerujemo da ispunjava očekivanja, no komunikacijski gledano definitivno nije prvi u kategoriji korektora koji istovremeno i prekrivaju i njeguju kožu.

Foto: Milk Makeup