Michael Kors poznat je po izjavi da vjeruje kako modni dodaci upotpunjavaju i podižu na višu razinu baš svaku kombinaciju koju ćete odjenuti. Satovi nisu iznimka, a posjedovati jedan u vlastitoj kolekciji je postala definicija dobrog ukusa. Uz ljetne dane koji neizostavno podrazumijevaju i laganiju odjeću, malo blinga će doista unijeti dašak luksuza u vaš svakodnevni ili pak outfit za neku posebnu priliku.

Vjerni postojanom, istaknutom stilu Michaela Korsa, ove sezone predstavljamo cijeli spektar analognih modela koji neće izaći iz mode niti u godinama koje dolaze. Lennox dobiva novi model inače predimenzioniranog sata s upečatljivim logom, a Everest model ističe baquette cirkone kao kultni detalj najprodavanijeg modela.

Potpuno novi Emery model debitira s kućištem u obliku kvadrata, optočen cirkonima i upečatljivim rimskim brojevima te se savršeno uklapa u kolekciju čeličnih MK satova zlatne boje. Naš osobni favorit su svakako satovi zlatnih tonova sa suptilnom, ali nadasve prisutnom jet-set estetikom vječnog New Yorka i njegovog posh ljetovališta The Hamptons, toliko puta spomenutog u svakom filmu ili seriji čija je radnja smještena u “grad koji nikad ne spava”. 

Ne spava niti prekrasna hrvatska obala, barem dok je ne osvježe jesenske kiše, a do tada u našoj galeriji možete pogledati preporuke za idealno upotpunjen styling za dugo, toplo ljeto. Pronađite savršenu terasu s pogledom na more, opustite sva osjetila uz zvukove lagane glazbe nošene maestralom, ispijte gutljaj koktela Manhattan i uz MK sat na zapešću osjećajte se barem na trenutak kao zvijezda. Ako se, kako kažu, doista jednom živi, vaš trenutak je upravo sada. Nemojte ga propustiti.