Michael Keaton je trenutno najveće iznenađenje u traileru filma “The Flash”! Ovo je još jedno iznenađenje u vezi filma “The Flash”.

The Flash

Naime u filmu o superjunaku (problematični) glumac Ezra Miller glumi Barryja Allena tj. Flasha. Glumac u zadnje vrijeme niže skandal za skandalom, brojna uhićenja i pravne probleme. No, izgleda da to ne smeta Warner Bros. i da su nastavili s filmom i njegovom reklamo kao da je sve sasvim u redu.

Prije par dana su objavili prvi trailer gdje je Barry Allen prikazan kako putuje kroz vrijeme prije nego što bude zarobljen u dimenziji u kojoj se sudara nekoliko stvarnosti. Barry nailazi na verziju sebe, a budući da je general Zod (Michael Shannon ponavlja svoju ulogu) glavni antagonist u ovom svemiru, Barryjevi trebaju pomoć Batmana. I tu dolazi Michael Keaton, sa svojom legendarnom rečenicom “I am Batman”. Reakcije publike su dvojake – od oduševljenja do užasa, ovisno na što, tj. koga se referiraju: Ezru Miller ili Michaela Keatona.

Michael Keaton glumio je Batmana u filmovima Tima Burtona Batman i Batman Returns iz 1990-ih. Vrlo je meta to što se Ben Affleck također pojavljuje kao Bruce Wayne iz Barryjeve ranije stvarnosti. Izjava “I am Batman” originalnog Caped Crusadera na velikom platnu ipak je ono što sceni daje posebno uzbuđenje.

Fotografije: still iz filma