Nekoć itekako poznati u okvirima američkih metal bendova, članovi Metallice u posljednje vrijeme polako stišavaju tonove. I to u najboljem smislu jer njihovi legendarni hitovi sve se češće mogu čuti u novim interpretacijama.

Ovih su dana otkrili kako će ponovno napisati pjesmu “Nothing Else Matters” za novi Disneyev pustolovni film “Jungle Cruise”. U sklopu nedavnog intervjua, bubnjar Metallice Lars Ulrich otkrio je kako će svoj veliki hit iz 1992. transformirati u orkestralno djelo za potrebe novog Disneyevog aduta u kome glume Dwayne “The Rock” Johnson, Emily Blunt i Jack Whitehall. Film će započeti s prikazivanjem u američkim kinima tijekom 2021., a radi se o pustolovnoj priči inspiriranoj zabavnim parkom Disneyland dok se radnja zbiva u prašumi Amazone.

“Zapravo Metallica ima dugu povijest s kućom Disney s obzirom na to da nas veće dugogodišnje prijateljstvo s predsjednikom Disney produkcije, Seanom Baileyjem koji je veliki rock obožavatelj, ali i dobar prijatelj benda.” rekao je Ulrich za Collider.

Foto: Getty Images