Svima kojima je nedostajala Meghan Markel dočekali su s oduševljenjem njen povratak u Veliku Britaniju, kao i njenu novu odjevnu kombinaciju.

Nakon vijesti koja je odjeknula svijetom kao jedna od šokantnijih vijesti iz kraljevske obitelji – ona da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odstupaju od kraljevskih dužnosti, poznati par povukao se u Kanadu, posebice Meghan Markle sa sinom Archiejem. Sada je ipak stigla u London kako bi obavila jednu od svojih posljednjih dužnosti, pojavila se na događanju Harryjeve fondacije ‘Endeavor Fund’.

Meghan naravno nikad ne ostavlja svoje fanove ravnodušnima, pa je tako bilo i ovaj put, a u skladu s povratkom u London odabrala je nositi odjeću s potpisom britanskih dizajnera. Radi se o dizajnericama Stella McCartney i Victoria Beckham čiju je Meghan nosila haljinu, i to u upečatljivoj, tirkiznoj boji. U ruci je imala clutch torbu Stelle McCartney, a nosila je salonke Manolo Blahnik.

U stajlinzima Meghan Markle teško je pronaći grešku, a tako je bilo i ovaj put. Elegantna, profinjena i naklonjena minimalizmu, bilo je lijepo vidjeti Meghan u još jednoj kombinaciji za svaku pohvalu.

Foto: Getty Images