Matthew Perry, glumac koji je utjelovio lik Chandlera Binga u seriji “Prijatelji”, otkrio je kako će sljedeće godine objaviti knjigu memoara.

Kako najavljuje izdavač Flatiron Books, slavni ‘Prijatelj’ će u svojoj knjizi otvoreno progovoriti o svojoj borbi s ovisnošću, kao i iskustvu sudjelovanja u kreiranju jednog od najpopularnijih svjetskih sitcom naslova.

“Potreban nam je humor, potrebna nam je katarza, i potrebno je da se složimo kako je upravo Perryjeva priča, ispričana njegovim neponovljivim glasom, upravo to što nam treba. Ova knjiga ima potencijal da zbliži ljude, što je posebno važno upravo sada, u periodu izolacije i podjela” izjavila je Megan Lynch, urednica knjige.

Osim po ulozi Chandlera Binga, što mu je neminovno obilježilo karijeru i donijelo svjetsku popularnost, Matthew Perry istaknuo se i u projektima kao što su “The Kennedys: Decline and Fall”, “The Odd Couple” i “Cougar Town”.

Objavu njegove knjige memoara očekujemo u jesen 2022. godine, a interesantno je kako je u upravo on prvi od šestero Prijatelja koji se odlučio na ovaj potez.

Fotografije: Getty Images