Matilda Djerf, švedski model i influencerica s impresivna tri milijuna pratitelja na Instagramu, ne prestaje osvajati svijet mode i ljepote svojim neospornim utjecajem. Nakon što je postala poznata diljem svijeta i osvojila stranice “Voguea”, Matilda je odlučila proširiti svoj utjecaj na svijet ljepote lansiranjem svoje nove linije proizvoda.

Djerf Avenue Beauty, najnoviji poslovni pothvat ove internetske zvijezde, obećava pružiti proizvode koji će odražavati Matildin prepoznatljivi stil i ljepotu. Njezina osunčana, bujna frizura, sjajne usne i blistava koža već godinama krase Pinterest ploče, a njezini “GRWM” Tik Tokovi redovito ostvaruju milijune pregleda pa samim time ovaj potez nije iznenađenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MATILDA DJERF (@matildadjerf)

“Djerf Avenue Beauty” prilikom lansiranja prezentirao je dva proizvoda: The Breezy Styling Mist i On-The-Go Styling Gel. Ovi proizvodi, inspirirani Matildinim karakterističnim frizurama, obećavaju kupcima sjajnu kosu bez napora.

Styling mist služi za zaštitu od topline, a baziran je na sastojcima kao što su Aloe vera i ekstrakt sjemenki suncokreta, dok dvosmjerni styling gel djeluje kao sjajan, zaštitni sloj koji sprječava naelektriziranost kose.

No ovaj pothvat nije samo rezultat trenutačne popularnosti. Matilda već godinama gradi svoju popularnost, a s partnerom Rasmusom Johanssonom mjesecima je razmatrala ovu ideju i pažljivo planirala svaki korak.

Kako je objasnila u razgovoru za Who What Wear, s obzirom na njezin status i popularnost na internetu, mogla je brzopleto izbaciti beauty liniju i gotovo je odmah rasprodati, ali za nju je bilo važnije napraviti to kako treba, ne žrtvujući svoje standarde.

“Bilo je uistinu izazovno držati ovo u tajnosti. Svaki put kad koristim ove proizvode, jednostavno to želim podijeliti. Želim o tome razgovarati sa svima. No naučila sam da neke stvari traže vrijeme i morate vjerovati procesu. Ako želite proizvesti nešto za što ste strastveni i što volite, morate također vjerovati da će taj proces potrajati – možda dugo – ali to je sasvim u redu.”

Proizvodi Djerf Avenue Beautyja službeno će biti dostupni od 27. ožujka.

 

Foto: Instagram