Sanja Obradović ekonomistica je koja se nakon godina bankarske karijere odlučila baciti u ugostiteljske vode. I to s tipom mjesta kakvih nema baš mnogo u Zagrebu

Ugao Martićeve i Baureove dobio je pridošlicu. Ovaj stasajući food district, kako možemo danas nazvati Martićevu, dobio je bezglutenski bistro pod nazivom Fetiš. Ovaj bistro&deli u ponudi ima desetak slanih i slanih jela. Tu su sendviči s briošom,  sendviči s focacciom, dva quichea, sirnica, zdjele svježeg voća s granolom, banana bread, kolači… Ukratko, taj mali bistro u ponudi ima ponešto za svakoga, ali s naglaskom na ponudu bez glutena. Već i ptičice na grani znaju da je isto u današnje vrijeme postao jedan od zdravstvenih problema na koji se žale razne generacije, bilo da se radi o intoleranciji, alergijama ili celijakiji. 

uređenje novootvorenog Fetiš bistro&deli u Martićevoj ulici

Međutim, osim slasnih bezglutenskih zalogaja, ovdje možete uživati i u šalici poznate Lively Roasters specialty kave i čaja, svježe pripremljenih prirodnih sokova koje sami rade, ali i popiti čašu pomno odabranih etiketa hrvatskih vina ili craft piva. Cjelokupna ponuda zamišljena je da bude sve samo nestandardna pa se tako u ponudi nalaze i razni kokteli, od klasika do signature koktela za koje sami pripremaju domaće sirupe. Iako ćete tu moći uživati u ovoj šarolikoj ponudi, nama je već zapelo za oko uređenje, koje nam je i bez takve probrane ponude dostatno za ugodan osjećaj pri ispijanju fine šalice kave ili kušanju slasnog bruncha.

uređenje novootvorenog Fetiš bistro&deli u Martićevoj ulici

Više o ovom novom šarmantnom mjestu, moći ćete čitati u nadolazećem aktualnom izdanju časopisa Grazia.