S obzirom na to da je ljeto pred vratima, vrijeme je za ljetni shopping i osvježavanje garderobe novim prozračnim komadima.

Nekoliko takvih pronašli smo u talijanskom brendu Marella koji je poznat po elegantnim i ženstvenim kolekcijama i ove sezone pokazuje inovativnost dizajna, visoku kvalitetu izrade i fokus na detalje. Kolekciju koja je kreirana za žene koje vole biti elegantne, ženstvene i dotjerane možete pronaći u shopping centru Joker.

Ljetna Marella kolekcija odiše kozmopolitskim duhom i naglašava senzualnost i ženstvenost. Brend poznat po luksuznim i sofisticiranim komadima i ove sezone pokazao je vjernost svojoj misiji i tradiciji. Korištenjem izuzetno kvalitetnih materijala i apliciranjem inovativnog dizajna koji transformira uobičajene komade još jednom je pokazana bezvremenost Marella odjeće koju obožavaju zaljubljenice u modu jer im omogućava izražavanje vlastitog stila i karaktera.

Haljine i topovi koji osvajaju detaljima i upečatljivim dizajnom

U kolekciji su predstavljene elegantne ljetne haljine uglavnom izrađene od lana i pamuka, materijala savršenih za vruće ljetne dane. Budući da je održivost jedan od važnih fokusa Marella brenda predstavljeni su i modeli od održivih materijala poput obnovljenog poliestera i poliamida, održivog lana i recikliranih prirodnih vlakana.

Modeli haljina variraju od lepršavih kratkih haljina do retro modela A kroja i ženstvenih pripijenih haljina. Klasični ljetni cvjetni uzorak neizostavan je i u ovoj kolekciji u kojoj su se našli i modeli s vintage geometrijskim uzorkom koji evocira prošlo stoljeće.

Ljeto ne prolazi bez laganih bluza i topova koje ove godine dolaze u vedrim bojama i neobičnim uzorcima, ali i u zemljanim tonovima gdje je tkanina protkana zlatnim koncem koji naglašava ljetnu preplanulost i daje dozu glamura outfitima. Od svilenih i satenskih do lanenih i pamučnih, bluze i topovi predstavljeni su u modelima sofisticiranih korzeta, crop modelima i varijantama sa širokim ili bez rukava koje izgledaju vrlo elegantno i na poslovne kombinacije kao i za šetnje gradom.

Elegantni kompleti savršeni su za otmjeni ljetni look

U Marella ljetnoj kolekciji našla su se i otmjena odijela u vedrim bojama, kao i elegantne suknje ravnoga kroja. Vrlo trendi modele prsluka također ne biste smjeli propustiti, a funkcioniraju na lagane hlače jednako kao i na ljetne haljine iz kolekcije budući da se radi o nešto duljim modelima koji podsjećaju na poznate Marella blejzere.

Ono što je dodatna kvaliteta Marella kolekcije je to što je nosiva u puno prilika jer je vrlo versatilna. Ljetna odijela odlično će funkcionirati u poslovnom okruženju, kao i na elegantnim zabavama, a topove je lako kombinirati i na nešto opuštenije outfite. Vječni cvjetni uzorak unijet će romantiku u svakodnevni look, a vintage uzorci pokazati odvažnost i dobar modni ukus.

Ako ste u potrazi za vječnim komadima koji će biti u trendu ove, ali i sljedećih sezona, svakako ne smijete zaobići splitsku Marella trgovinu u kojoj vas čekaju modeli iz elegantne i senzualne kolekcije.

Tekst i fotografije: Promo