Vikend večeri u Maredu postale su prepoznatljivim obilježjem gradske gastro entertainment scene, a sada je došlo vrijeme osvajanja osjetila onih koji preferiraju blage izlaske sredinom tjedna.

Maredo svojom širokom ponudom zadovoljava različite ukuse i želje. Kroz tjedan, od 12 do 17 sati, nudimo kreativan i pristupačan tjedni meni. Ručak je trenutak koji mnogi koriste za pauzu od svakodnevnih obveza, a zašto ne biste odabrali najbolje?

Ove srijede, Maredo je započeo tradiciju tematskih večeri, a prva u nizu je Sushy Symphony, s namjerom afirmiranja blagih izlaske sredinom tjedna. Meni je sinoć bio koncipiran u 4 slijeda.

  • Pozdrav iz kuhinje: Hrskava kuglica riže s đumbirom, na kremi od wasabija i limete.
  • Losos tartar s yuzu umakom, poslužen u mini taco hard shellu.
  • Pork Belly aromatične gyoze s domaćim sweet&sour umakom, mladim lukom, sezamom i korijanderom.
  • Sushi mix plata: Ručno napravljen sushi od vrhunskih sastojaka. Nigiri – Bluefin Tuna Otoro, Losos, Hamachi, Suzuki (4 zalogaja), Acevichado roll (4 zalogaja), Tiger Crispy roll (4 zalogaja), Spicy ebi roll (4 zalogaja). ‘Wow’ moment je svakako bila prezentacija i posluživanje sushija uz efekt tekućeg dušika. Posebno ističemo našu tunu iz jadranskih uzgajališta koja se hrani srdelama.
  • Za kraj, pohani sladoled od vanilije, paniran u panko mrvicama i cornflakesu, kao savršeni desert, uz posebnu, flambiranu, prezentaciju

Meni se sastoji od zaista raznovrsnih okusa i mnogo novih zalogaja, u kojima smo uživali. Ono što nas je posebno iznenadilo je prihvatljiva cijena od 29,00 EUR po osobi. Prostor je bio dekoriran suptilno, ali tematski i cijelo vrijeme smo mogli uživati u glazbenoj kulisi DJ-a.

Svako tko traži vrhunski doživljaj za sva osjetila ovaj restoran jednostavno mora posjetiti kako bi iznova doživio nova iskustva vrijedna prepričavanja. Za Maredo hrana nije samo jelo, to je doživljaj za sva osjetila.

Zaronite u svijet kulinarske čarolije i zadovoljite svoju želju za užitkom kroz zabavu za sva osjetila, a već sljedeće srijede možete uživati u novom Sushi Symphonyu! Rezervirajte svoje mjesto na +385 99 457 4000.