Maredo, dugogodišnji ugostiteljski dragulj na Trešnjevci, s ponosom slavi svoju 15. godišnjicu uz spektakularnu proslavu koja je okupila vjerne goste i prijatelje restorana.

Od prošle godine, restoran je prošao potpunu preobrazbu, a ove godine obogaćen je novom prekrasnom terasom, pružajući neodoljivo iskustvo uživanja u vrhunskoj hrani i opuštanju na otvorenom.

Gosti su oduševljeni novim izgledom restorana koji je nenametljiv i profinjen prostor u kojem se fokus stavlja na ljude i hranu, fina igra svjetla i sjene, utoniranih tonova. Posebno draga lokacija gostima je upravo otvorena terasa, koja se nastavlja na unutarnji prostor.

Preuređenje terase uključuje otvaranje bokova kako bi se unijelo više prirodne svjetlosti stvorio osjećaj prostranosti. Svijetli pod s refleksijom svjetlosti te nježno obrezano zelenilo duž perimetra terase stvaraju harmoniju s interijerom restorana.

Gosti mogu uživati u predivnom spoju prirode i gastronomije, dok se opuštaju na terasi obasjanoj suncem. Novouređena terasa, s potpisom Rujane Bergam Marković, arhitektice i suvlasnice studija „Arhitektri“, nudi miran i intiman ambijent, idealan za poslovne sastanke ili opuštene ručkove s prijateljima i obitelji.

Kako bi dodatno razveselili svoje goste, Maredo nudi poseban dnevni jelovnik koji je dostupan od utorka do petka od 12 do 17 sati. Talentirani chef Mario Mihelj kreirao je jedinstvenu selekciju jela koja će zadovoljiti i najistančanija nepca.

Dnevni meni uključuje aromatičnu bulgur beef salatu, losos poke, domaće fetuccine s zelenim vrtnim šparogama, grilane velike punjene lignje, marinirane otkoštene pileće batke i zabatke, te sushi set luncha sa 14 različitih zalogaja, kao novitet Maredo ponude na koju su posebno ponosni. Sva jela pripremaju se s pažnjom i koriste se samo najkvalitetniji sastojci. Dodatna pogodnost za goste je organizirani parking koji je dostupan na velikom parkiralištu preko puta restorana.

Misija Mareda je pružiti svakom gostu užitak svim srcem. Chef Mario Mihelj, s svojim timom, pažljivo priprema jela koja osvajaju okusne pupoljke i oči naših gostiju. Njegove kulinarske vještine i strast prema hrani rezultiraju savršenim spojem sjevernoafričke, bliskoistočne i mediteranske kuhinje, koji se istinski može doživjeti na tanjuru.

Chef Mario Mihelj

Maredo Restoran se ponosi svojim timom stručnih i posvećenih profesionalaca koji svakodnevno doprinose vrhunskom doživljaju svakog gosta.

Njihova stručnost, ljubaznost i pažnja prema detaljima osiguravaju da svaki posjet Maredu bude nezaboravan!

Tekst i fotografije: Promo