Ako već niste, predlažemo da krenete u potragu za super vintage komadima koji se skrivaju u domaćim trgovinama. U našem mjesečnom odabiru naj komada iz hrvatskih vintage dućana uvijek se nađe i pokoji komad iz zagrebačkog Mango Sticky Rice shopa, kojeg, osim nas, očito voli i Judita Franković Brdar!

judita franković mango sticky rice

Svestrana domaća glumica glavno je lice MSR zimskog vintage editorijala koji je donio ležerne dnevne kombinacije, ali i dramom začinjene večernje haljine. Kako je došlo do suradnje ispričala nam je vlasnica shopa Nidžara Mustafić.

„Judita je naš kupac i smatramo da ima nevjerojatan osjećaj za stil. Doživljavam ju kao pravu i istinsku umjetnicu, a ne samo kao još jedno lijepo lice. Suradnja se dogodila spontano i bila sam oduševljena kad je pristala.“

judita franković mango sticky rice

judita franković mango sticky rice

Ova kampanja dobro se uklapa u mood koji donosi i nova Juditina predstava Teatra &TD Mjesec dana na selu. Glumicu, poznatu po svom specifičnom modnom izražaju, iz Mango Sticky Rice trgovine opisuju kao posebnu, skromnu, gracioznu i beskrajno šarmantnu.

„Judita odlično kombinira vintage komade, instantno se zaljubiš u njene prevelike džempere, a obožava YSL i ono što je radio sedamdesetih. Sve joj super stoji, a pogotovo šeširi.“

judita franković mango sticky rice

judita franković mango sticky rice

Sve to vidljivo je na fotografijama koje je za potrebe editorijala uhvatila Kristina Vrdoljak. Za stiliziranje kombinacija iz kampanje zaslužna je Marcela Vrček, a za make-up Petra Sever.

Osim komada predstavljenih u kampanji, preporučamo da provjerite i ostatak jesenske MSR ponude iz koje izdvajamo balonere i kožne proizvode, a sve možete naručiti online ili svratiti u mali dućan u ulici Ljudevita Posavskog 15 u Zagrebu.

Foto: Kristina Vrdoljak