Naša najdraža mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda malih proizvođača ove će srijede obilježiti predbožićnu kupovinu, a to je idealna prilika za nabavku svega što će vam trebati u naredne dane. Posjetite Mali plac!

Nakon dužeg izbivanja, Mali plac se vratio u Branimirac odnosno Branimir Mingle Mall. Nakon dva iznimno uspješna datuma, ovu srijedu, 20.12., planirano je još jedno izdanje koje će praktično poslužiti svima da nabave ukusne proizvode domaćih malih OPG proizvođača. Obzirom na različitu ponudu bit će prostora i za poklone.

mali plac

„Predbožićni Mali plac u Branimir Mingle Mallu donosi svježe ubrano voće i povrće, orahe, zimnicu, ručne radove, prirodnu kozmetiku… Mali plac se održava u srijedu od 16h do 19h, dobro nam došli!“, poručuju organizatori te nam šalju jednu jako važnu poruku

“Bilo bi dobro da se odlučimo za kupnju darova od malih proizvođača, iz dućana s rukotvorinama, od nezavisnih knjižara, od prijatelja/ica koji prave unikatne stvarčice, od ljudi u našoj okolini koji se opiru lošim stranama globalizacije. Napravimo tako da naš novac stigne do običnih ljudi, kojima je on zaista potreban, a ne u budžet međunarodnih firmi i velikih kompanija, koje premalo plaćaju svojim radnicima i prebacuju sjedišta u sve siromašnije zemlje. Ako podržimo male proizvođače njihova nova godina bit će sretnija.”

Foto: Sanjin Kaštelan