Novogodišnji darovi često su zaista lijep izraz naklonosti, ali rok trajanja im je nerijetko pretjerano ograničen. Tortu pojedemo istog dana, mirisne svijeće brzo izgore, bočica parfema se isprazni, dok pažljivo odabran sat, prsten ili narukvica ostaju vječno. Malalan je za vas pripremio nekoliko prijedloga za darivanje vaših najmilijih ili sebe. Ako ste u žurbi, možete veći dio proizvoda naručiti u internetskoj trgovini Malalan, ali na raspolaganju su vam i stručnjaci na prodajnim mjestima Malalan

Iza vas je godina prepuna one prave ljubavi i vrijeme je da ju iznenadite doista posebnim darom. Pri odabiru dara za djevojke od ključne je važnosti to da nakit ili sat odgovaraju njenoj osobnosti. Nekim damama pristaje bijelo zlato, drugima ružičasto ili žuto, određenima je bliska umjerena estetika, mnoge posežu za vječnom klasikom, dok treće pak traže nešto što jednostavno odskače. Cijeli vodič potražite ovdje, a kod nas bacite oko na nama omiljene komade. 

Sežući prema nebu, DoDo snovi ispunit će se uz dragocjene privjeske srećonoše profinjenog dizajna. Predlažemo DoDo privjesak sa djetelinom, liniju Bollicine. Nadahnuta mjehurićima pjenušaca, linija Bollicine zaokružuje svestrani ženski stil.

Ogrlica Bollicine 2.175 kn
Ogrlica Bollicine 2.175 kn

Narukvica Bollicine 3.150 kn

Nakit s dijamantima

Dijamanti nisu samo najbolji prijatelj žena, već i savršen simbol vječnosti. Dijamant je odličan dar za gotovo svaku prigodu, bilo da je to vječna ljubav u obliku zaručničkog prstena s dijamantom ili samo dodatak obiteljskoj kolekciji nakita koja će trajati vječno. 

Malalan Prsten Romantika
Malalan Prsten Romantika
Malalan Manžete Romantika
Malalan Manžete Romantika

Ideja o bezvremenosti uhvaćena je u simbolu cvijeta, čije latice obgrljuju dijamant te predstavljaju trostruko obavijeni simbol beskonačnosti, dok se u njima isprepleću obiteljske vrijednosti, tradicija i ljepota koja leži u prenošenju nakita s jedne na drugu generaciju. Dizajnerski cilj Tjaše Malalan jest taj da svaki pojedini komad iz kolekcije Romantika, unatoč elegantnoj osnovi, čistim linijama i diskretnim izgledom, nadopuni svakodnevni izgled moderne žene bez obzira na njezinu dob.

Pomellato

Elegantnom smjelošću kolekcija zlatnog nakita Fantina vodi Pomellato prema novim granicama izvrsnosti u dizajniranju. Vijugav nakit priziva svijet jahanja, pri čemu se apstraktni oblici stapaju s minimalističkom arhitekturom Milana. Kolekcija Fantina bit će privlačna današnjim amazonkama, neovisnim ženama neukroćenim konvencijama, koje same kroje svoju sudbinu i koje cijene stil originalnog karaktera.

Malalan Fantina Malalan Fantina

Nakit Gaea

Jezgra svakog obujma u kolekciji Gaea jest ogledalo od bijeloga zlata okruženo različitim uzorcima perforiranima na ljusci od crvenoga zlata. Ta je ljuska, baš kao što je slučaj i s ljudima, uvijek pomalo različita, a njezin se vanjski uzorak odražava na unutrašnjem ogledalu. Na određen način to simbolizira ljudsku bit i način na koji na nju utječu život i blizina drugih ljudi.

Malalan_Gaea Malalan_Gaea Malalan_Gaea

 

PROMO