Prošlo je više od 30. godina od objave Madonninog hita ”La Isla Bonita”, a sada opet glazbena diva odaje počast latino kulturi kroz duet s 25-godišnjom kolumbijskom megazvijezdom Mulumom i pjesmom Madellin. Uz potvrđeno izdanje glazbenog albuma koji izlazi 14. lipnja, Madonna je prije par tjedana počela predstavljati svoj 14-ti po redu glazbeni album Madame X.

Poznata glazbena diva tako je dala kroz Instagram uvid u likove koje tumači na novom albumu. Majka, učiteljica, plesačica, pjevačica, kao i svetica, samo su neki od njenih alter ega na novom Madame X glazbenom albumu.

Iako pjevačica mudro šuti o inspiraciji, svima je jasno da iza ovog stoji poznati slikar John Singer Sargent koji je ovjekovječio zloglasnog američkog socijalista u Parizu, te izazvao skandal izlaganjem na Salonu 1884. godine.

View this post on Instagram

April17, 2019 ❌. @maluma

A post shared by Madonna (@madonna) on

Inspiraciju je izgleda Madonna tražila i u Lisabonu, gdje trenutno živi zbog nogometne karijere sina Davida. ”Lisabon je utjecao na mene, kao i na moju glazbu.”- rekla je prošle godine Madonna za talijanski Vogue.