Hrvatski brend ekološki osviještene odjeće, lunilou, u svojoj proljetnoj kolekciji donosi novu verziju najprodavanijih trenirki, ovaj put u novim bojama i dodatnim modelima

Sada već prepoznatljivi, svi proizvodi izrađeni su od 100% organskog pamuka s GOTS certifikatom. Inspiracija za ovu kolekciju je bio sportski stil života s elementima mode 90-ih godina.

lunilou trenirke

„Jedan od naših najprodavanijih proizvoda – ženska trenirka, u ovoj kolekciji pojavljuje se u novom ruhu. Uz neutralne lunilou boje, dodali smo i nove boje idealne za proljetne dane. Napravili smo zaokret u odnosu na prethodne kampanje i izašli iz prepoznatljivih okvira te je snimanje ove kampanje bilo na zanimljivoj lokaciji Automotodroma Grobnik.“, otkrila je Izabel Kovačić, koja već sedam godina uspješno stoji iza brenda lunilou.

lunilou trenirke

Osim spomenutih padded trenirki, kolekcija se sastoji i od oversized modela, zip hoodica, kratkih hlača i trapez hlača. Dolazi u šest boja i tri veličine te se svi proizvodi mogu kombinirati za željeni look.

lunilou trenirke

Koliko pažnje lunilou pridaje ekološkoj održivosti, govori i činjenica da je cijeli proces proizvodnje i prodaje u skladu sa zaštitom okoliša te je čak i ambalaža od recikliranih i bio-razgradivih materijala.

lunilou trenirke

„Trudimo se kroz naše proizvode podići svijest o važnosti očuvanja naše planete i okoliša. Kroz male korake zajedno možemo puno postići. Naši proizvodi izrađeni su da traju pa tako i ova kolekcija ženske sportske odjeće koja je namijenjena da traje više od samo jedne sezone. Za ovu godinu pripremili smo još dvije ljetne kolekcije koje s nestrpljenjem čekamo predstaviti.“, dodala je Izabel.

lunilou trenirke

Kolekcija je dostupna online na www.lunilou.com i u showroomu u Zagrebu, na adresi Ilica 26.

Foto: Irina i Matej Florschutz

Modeli: Ivana Vukušić i Izabel Kovačić

Lokacija: Automotodrom Grobnik

Kosa: salon Teuta