Jesenski dani za glazbeni serijal “Akustika” označavaju početak nove sezone akusticiranja u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, a upravo je najavljeno i službeno otvorenje programa. Deveta po redu sezona akusticiranja započet će u utorak, 2. listopada – uz nastup Luce!

Ova cijenjena, talentirana i sve zamjećenija zagrebačka kantautorica u Rockmark stiže zbog posebne prigode, na krilima glazbenih noviteta koje je pripremila za nadolazeće tjedne, što uključuje novi singl, premijerno predstavljanje debitantskog albuma, kao i najavu zagrebačke koncertne promocije! Pa krenimo redom…

Luce je nedavno predstavila novi singl – autorsku pjesmu “Proći će”, zajedno s pratećim videospotom. Pjesmu aranžmanski i produkcijski potpisuje Srđan Sekulović Skansi, dok je za video bio zadužen Luka Nižetić, snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra. U Rockmarku će publika imati priliku prvi put pjesmu čuti uživo, u akustičnoj formi, kao i nekoliko novih skladbi koje će krasiti njen debitantski album.

A upravo je objava debitantskog albuma još jedan od noviteta koje je Luce pripremila za ovu jesen. Naime, uskoro će objaviti album prvijenac “Susret”, nakon čega će 19. listopada uslijediti i njegova koncertna promocija u Velikom pogonu Tvornice kulture, što će joj biti prvi veliki solistički zagrebački koncert, na kojem će uz prošireni prateći bend ugostiti i nekoliko priznatih glazbenih imena.

Uz sve ove glazbene novitete koje je pripremila za rujan i listopad, Luce će 2. listopada biti gošća na otvorenju devete po redu sezone akusticiranja u Rockmarku, gdje će kroz kratku akustičnu svirku, u intimnoj atmosferi malene glazbene knjižare predstaviti nekoliko novih pjesama, što će biti savršena uvertira za elektriziranu koncertnu promociju u Tvornici kulture. Kao prava gošća, Luce nema namjeru doći praznih ruku, pa će tako nekog od prisutnih fanova darivati i ulaznicama za svoj koncert u Tvornici.

Kako je već i naglašeno, Akustika uz Luce rezervirana je za utorak, 2. listopada, u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13). Početak je u 19 sati, a ulaz je slobodan!