Ovog proljeća Converse je izbacio inspirativnu kolekciju tenisica koje slave individualnost i reflektiraju ljubav prema samom sebi. Ljubav bez straha, dolazi iznutra. Usudi se pokazati ju.  

Slavimo individualnost, posebice uoči Dana žena. To nas je potaklo da predložimo 5 aktivnosti kojima možete demonstrirati „self love“ , ljubav prema samima sebi, koja je preduvjet harmoničnog odnosa s drugima.

1. Boravak u prirodi odličan je način za povezivanje sa samim sobom. Blizina rijeke ili jezera osigurat će mir potreban za opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa. Svježina čistog zraka razbistrit će misli i odmoriti um, pripremiti te za donošenje novih odluka.

2. Napravi nešto čega se pomalo bojiš. Pozovi van osobu koja ti se sviđa. Reagiraj kad osjetiš nepravdu. I sigurna u sebe, suoči se s posljedicama.


3. Šetnja do tržnice i odabir namirnica za proljetni ručak, baš onako kako želiš. Proljetne poslastice neka budu inspiracija za kupnju, umjesto dosadnog popisa namirnica.

4. Zamijeni strah od nepoznatog znatiželjom. Otvori mape i pokrij prstom mjesto u kojem živiš. Nasumice odaberi točku koja okružuje pokriveno područje i otputuj na jednodnevni izlet

5. Postavi svoje granice. Odvaži se reći ne i zauzeti za sebe i ono što želiš u svakoj životnoj situaciji. Ono što na prvu sputava, osjećaj otpora, može se transformirati u predivno oslobađajuće iskustvo, gdje će te pritom okolina imati prilike doživjeti upravo onakvom kakva jesi.

Sponzorirani članak.