(Louis Vuitton, Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2019/2020/Getty Images)

Umjetnički ravnatelj ženske odjeće Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière odlučio je modnu kliku zadržati u New Yorku, te predstaviti novu Cruise kolekciju za 2020. godinu u međunarodnoj zračnoj luci John F. Kennedy. To će biti prvi događaj prije otvaranja obnovljene zgrade za javnost.
Dizajniran od strane finsko-američkog arhitekta Eero Saarinena 1962. godine, moderna zgrada krilatog krova sredinom stoljeća je proglašena znamenitošću New Yorka 1994. godine. Iako je zatvorena od 2001. godine, od 2005. godine je stavljena u Nacionalni registar povijesnih mjesta. Otvorit će svoja vrata 15. svibnja, i postati središnji dio novog hotela TWA koji će biti okružen s osam barova, šest restorana i nekoliko trgovina.

‘TWA flight centar evocira samo putovanje, inherentno je povezan s posvećenošću Louis Vuittona prema arhitektonskim otkrićima i predstavlja ideal koji je služio kao inspiracija Nicolasa Ghesquièrea’.- stoji u službenom priopćenju LV.
Ovo nije prvi put da LV u SAD-u prikazuje svoje revije. Prikazali su revije na bivšoj burzi u South Street Seaportu, pop-up trgovini u Meatpacking Distriktu te na posjedu Bob i Dolores Hope u Palm Springu, gdje je Ghesquière prikazao debitantsku kolekciju za Louis Vuitton.

Ove godine samo će Louis Vuitton i Prada prikazati svoje kolekcije u SAD-u. Dio je odlučio svoju kolekciju prikazati u Maroku, Gucci u Rimu, dok će Chanel ostati u Parizu.