Sada već tradicionalno, nove Cruise kolekcije Louisa Vuittona prikazuju se na divnim mjestima diljem svijeta. Nakon Rija de Janeira, Monaca, New Yorka i Palm Springsa, kreativni direktor Nicolas Ghesquière novu je Cruise kolekciju odlučio predstaviti u San Diegu. Evo kako je izgledala revija!

Brutalizam i moda

Nova Louis Vuitton Cruise kolekcija predstavljena je na Institutu za biološke studije Salk u Kaliforniji, a ova spektakularna brutalistička građevina izgrađena prema dizajnu Louisa Kahna 1965. godine bila je savršena vizualna podloga za ono što je pripremio Nicolas Ghesquière. Dizajner je tijekom stvaranja kolekcije promišljao o modnoj budućnosti, a naglasak je konačno stavio na neobične siluete, grafičku komponentu i kontrastne materijale. Rezultat je uzbudljiva kolekcija koja ostavlja dojam kao da je rađena za neki distopijski SF film koji bismo definitivno rado gledali.

Zvjezdani prvi red

Lokacija je privukla brojna poznata imena od kojih su mnoga i ambasadori brenda. U prvom redu tako su primjerice sjedile Miranda Kerr, Léa Seydoux, Emma Roberts, Chloë Grace Moretz, Maude Apatow, Pheobe Dynevor i Anna Wintour. Za sve zainteresirane tu je i snimka revije, a sve što možemo reći je – uživajte u svim prirodnim, arhitektonskim i modnim ljepotama!

 

Foto: Emma McIntyre/ Jerod Harris/ Getty Images/ YouTube