Louis Vuitton objavio je najnoviju ediciju svojih gradskih vodiča za 15 gradova

Najnovije limitirano izdanje ovih zanimljivih vodiča uključuje revidirana i ažurirana izdanja za 15 gradova: Pariz, Peking, Berlin, Cape Town, London, Los Angeles, Mexico City, Milano, New York, Prag, Rim, Šangaj, Sydney, Taipei i Tokio, s potpuno novim preporukama za hotele, restorane, kupovinu, kulturu, noćni život i slično.

Louis Vuitton City Guide kutija

Svaki naslov ima slavnu osobu ili lokalnog stručnjaka koji nudi vlastiti pogled na grad, napisan u narativu u prvom licu.

ouis Vuitton City Guide London

Izdanja, dostupna na francuskom i engleskom jeziku, stižu u kutiji od lakiranog drva i dostupna su u pet boja: Sydney plavoj, Cape Town zelenoj, Rim žutoj, Berlin narančastoj i Taipei ružičastoj.

Detalj iz vodiča, hotel 25hours Bikini Hotel, Berlin

Luksuzni brend objavit će i tri nova naslova sa svojom serijom fotografija zvana “Fashion Eye”, koja će biti lansirana u studenom.

Louis Vuitton City Guide vodič

U knjigama će se naći fotografije tri kultna fotografa — američkog fotografa Melvina Sokolskyja iz njegove dvije ikonske modne serije snimljene u Parizu pod nazivom Bubble (1963.) i Fly (1965.), kineskog fotografa Feng Li i njegovog nekonvencionalnog pogleda na Pariz, a tu je i španjolski fotograf Robi Rodriguez i njegova jedinstvena perspektiva Londona.

Restoran Prism
Detalj iz vodiča, restoran Prism, Berlin

 

Louis Vuitton City Guides postoji već više od 20 godina i vole ih ljubitelji trendova i noviteta – kvartovske bistroe, antikvarnice te šarmantne butike. Također, zanimljivi su i zbog brojnih suradnika, tajnih mjesta, pješačkih tura, preporuka iskusnih novinara i novinarki, fotografskih portfelja – kako se mijenja otkucaj grada, tako se mijenjaju i ovi vodiči – te moramo priznati da ne bismo imali ništa protiv jednog primjerka.

Svaka knjiga dostupna je u trgovinama brenda, u web-shopu te u odabranim knjižarama, a možete ih pročekirati i putem njihove mobilne aplikacije ovdje.