London Grammar su se vratili s izvanrednim novim singlom „Baby It’s You“, koja je imala premijeru kao Annie Mac’s Hottest Record na BBC Radio 1

Pjesma stiže nakon njihovog posljednjeg studijskog albuma „Truth Is A Beautiful Thing“ te obilježava novi i dinamičan početak za popularan britanski trio. „Baby It’s You“ donosi poznate glazbene elemente po kojima su London Grammar poznati, a obogaćana je i jasnom vizijom te inspirirana energijom ljubavi. Osim sanjive glazbene pozadine, u čijem je kreiranju sudjelovao i producent George FitzGerald, prisutan je i upečatljiv vokal iza kojeg stoji pjevačica sastava Hannah Reid.

London Grammar čine Hannah Reid, Dan Rothman i Dot Major. Debitantski album „If You Wait“ objavili su 2013. godine, a izdanje je postiglo dvostruku platinastu nakladu. Među brojnim priznanjima koja su im pripala izdvajaju se brojne nominacije za nagrade BRIT, a surađivali su i s nizom talentiranih glazbenika i brojnim brandovima, među kojima su i Paul Epworth, Flume, Disclosure i Dior.

Fotografija: Crowns & Owls