Još jedne po redu, 14. Ljetne noći Teatra EXIT održat će se i ove godine u dva dijela. Prvi dio trajat će od 6. srpnja do 4. kolovoza, a drugi od 7. do 16. rujna

Ovog tjedna na Ljetnim noćima Teatra EXIT možete izabrati koncert, predstavu ili oboje.

AireAlto koncert latinoameričke glazbe je na rasporedu već danas u 21h na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak. AireAlto je glazbeni sastav okupljen u strasti prema bogatoj i tajanstvenoj kulturi Latinske Amerike. Iako sastavljen od glazbenika koji uspješno i često surađuju u sklopu drugih srodnih sastava, kao što su Mariachi Los Caballeros i Ayllu, AireAlto predstavlja potpuno novi i dosad neiskušani izričaj latinoameričke glazbe na hrvatskoj kulturnoj sceni.

Sutra ćemo imati prilike slušati zagrebačku pjevačicu, trubačicu i performericu Andreju Kurelec Košavić s Rundekom & Ekipom. Bend će publici na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak donijeti pravi međimurski svevremenski zvuk.

Vikend je pak rezerviran za sjajne predstave. Kultna Exitova predstava „Kako misliš mene nema?!” igra se u petak (14. srpanj) u 21 sat na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak i za nju se već sada traži ulaznica više.

U subotu su čak tri predstave po rasporedu. Jutro je rezervirano za najmlađe predstavom „Pjeva mi se pjesma: orkestra Pokoloka” koja je na rasporedu u 11 sati u Teatru Exit. „Cabaret – koncert za žlice i gitaru” je na rasporedu u 21 sat na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak, a paralelno u Studiju Exit će biti odigrana predstava „Susjed“ nastala po izvrsnom romanu Marine Vujčić.

U nedjelju (16. srpanj) možete pogledati predstavu “Voliš li me” koja je na rasporedu u 21 sat na krovnoj terasi centra mladih Ribnjak.

Ulaznice možete kupiti online. Ostale informacije o Ljetnim noćima pronađite na službenim stranicama.