Ništa ne uljepša ljetne prostore kao namještaj od ratana. Osobito ovaj s potpisom Kovac Family iz Stockholma.

Ljepota ratana ono je što posebice ukrašava mjesta za odmor. Stolci i stolovi od ratana oduvijek su ostavljali poseban dojam u dizajnu interijera te ga činili toplijim i davali mu taj dojam dizajnerskog looka. Ratan seže daleko u povijest pa je kao takav omiljen mnogim dizajnerima interijera, a ovaj s potpisom Kovac Family iza sebe ima i ekološku priču.

Politika brenda s hrvatskim korijenima, koja se nalazi u Švedskoj, je dizajnirati komade koji će trajati vječno i prenositi se iz generacije u generaciju. Njihov 15Chair napravljen je od hrasta iz samoodržive proizvodnje, a svaki komad ovog drva ručno je izabran. Dizajneri se u svakom komadu trude zadržati njegov što prirodniji izgled, a ulašten je i potpuno prirodnim voskom organskog porijekla. Istu priču o dizajnu dijeli i stol 8Table, a baš zbog te prirode drva svaki ovaj komad namještaja ispadne unikatan.

Pažnju svakako osvaja i 25Lamp koja nosi to ime zbog svojih 25 komada od kojih je sastavljena. Također od samoodrživog materijala, a teško je ne primjetiti kako će ovaj dizajn apsolutno prostoru dati jedan novi izgled. Dolazi u svijetlim neutralnim tonovima, kao i u crnoj boji.

Više informacija o kupnji možete pronaći na stranici www.kovacfactory.com.

Foto: Instagram @kovac_family