Tako je – stiže nam proljeće! A Lidija Lešić kreirala je novu kolekciju. Ovaj put pletenih torbi koje možete nositi cijelo proljeće i ljeto.

Nije novost kako se domaći blogeri i influenceri okušavaju i u dizajnu. Lidija Lešić i prije je svoje influencerske karijere imala onu manekensku, a zatim je pokrenula i brend modnih dodataka. Sve je krenulo s nakitom, nadahnutim Slavonijom. Zatim smo na ljeto 2020. svi pričali o neodoljivim pletenim topovima s njezinim potpisom, a za proljeće i ljeto 2021. Lidija je pripremila – torbe.

I to ne bilo kakve, one ljeti mnogim ženama i omiljene, pletene! Ovi slatkiši dolaze u 6 nijansi, a ukrašavaju ih praktične i nosive drvene ručke koja cijelom dizajnu daje poseban dojam. Modeli su kompletno proizvedeni u Hrvatskoj. Plus, na ovaj način štitite i našu ne uzimajući plastične vrećice. ”Vaše torbe poprimit će onakav oblik ovisno o tome koliko težine nosite u istoj. Čvrste su i možete slobodno u nju potrpati što god želite!”, obećaje Lidija.

Među ovim modelima mogu se pronaći i žene ekletičnog izgleda, ali i minimalistice koje mogu odabrati modele u bijeloj ili jednostavno, klasičnoj crnoj boji. Nova sezona u svakom slučaju biti će puno zabavnija zahvaljujući ovim dodacima kombinacijama čije vrijeme tek dolazi!

Za više informacija posjetite stranicu www.mychoice.hr.