Instagram @zarahrvatin

Ljeti je kosa najljepša kada je skupljena, donosimo vam nekoliko prijedloga kako će izgledati profinjeno bez previše truda

Postoji nekoliko ideja kako možete stilizirati kosu na ležeran način, a da izgleda kao da ste se uistinu potrudili. Ove sezone pojavilo se nekoliko trendova koji su jednostavni za izvesti, a izgledati će dobro u mnogim prilikama.

Jedan od njih je rajf u kosi. Iako ovaj modni dodatak možda više asociramo sa zimom, on je itekako ‘in’. Razlog je jednostavan. Odmaknut će vam kosu s lica za vrijeme ljetnih vrućina, a kosa vam i dalje može ostati raspuštena. Isti dojam postići ćete s ukosnicama, onim neprimjetnima i onim ukrasnima. Naprosto s njima uhvatite prednji dio kose i odmaknite ga s lica.

Niska punđa uvijek je poželjna u toploj sezoni. Zagladite kosu, na punđu možete staviti scrunchie ili gumicu s ukrasom. Ne morate ju nositi nisko, možete ju slobodno stilizirati i na vrhu glave. Osim toga, posegnite i za marama ili turbanima, s kojima ćete zasigurno ostaviti uredan i fashion dojam.

Donosimo nekoliko ideja za inspiraciju!

Instagram @amberfillerup
Instagram @anisasojka
Instagram @brittanybathgate
Instagram @harperandharley
Instagram @lidijalesic
Instagram @rianne.meijer
Instagram @sincerelyjules
Instagram @rianne.meijer