Iz radionice Levin Coco brenda, iza kojeg se kriju kreativni supružnici Sanja i Robert Takacs stiže nam nova kolekcija koja slavi ljeto i jadransku floru i faunu

Ručno rađeni proizvodi osvajaju svojom svježinom, originalnim dizajnom, nevjerojatno kvalitetnim materijalima i pričom koja stoji iza njih. Kolekcija je sastavljena od posebno ilustriranih uzoraka koji su ručno printani tehnikom sitotiska, u njihovom riječkom studiju. Uz prepoznatljive ribice koje su postale njihov ‘must have’, Levin Coco u novoj kolekciji naglasak stavlja na genijalne uzorke inspirirane Jadranskim morem pa se tako kolekcijom prožimaju razni mekušci i apstraktne ilustracije koje su inspirirane gibanjem mora i svjetlosti. 

Efektnom kolekcijom dominiraju prozračne košulje od ubodnog lana koje su nosive u raznim formalnim, ali i ležernim prilikama. Stvorene da privuku pažnju, osvajaju svojim ljetnim printevima i koloritom! Uz njih, Levin Coco naglasak stavlja i na šarene T-shirtice, nezaobilazan ljetni klasik koji je namijenjen kako ženskoj, tako i muškoj publici. Ženski dio Levin Coco obožavateljica posebno voli njihove košulje haljine, komad stvoren za bezbroj coolerskih outfita. Bilo da ih nosite uz ravnu obuću ili upečatljive sandale na petu, u ovim haljinama ćete biti zamijećene.

Kolekciju prati modna kampanja koju potpisuje Doris Fatur. Za make up je zaslužna Petra Sever, za kosu Matej Tonković, a za genijalne tetovaže koje krase modele Luku Franjića i Mateu Lalić ekipa iz Test Your Tattoos studija. 

Nova kolekcija dostupna je u brojnim concept storeovima diljem Hrvatske: Dubrovnik/Life according to Kawa, Rovinj/Ribica, Split/Tri store, Rijeka/Bura, Rijeka/Croatia in a box, Šibenik/Swan (samo majice), Pula/Komo (samo majice), Korčula/Galerija Marko (samo majice) Podgora/Treasure Box (samo majice) i Zagreb/Take me home (samo majice), a kroz koji dan stiže i na Levin Coco Etsy. Levin Coco možete pratiti na društvenim mrežama Instagramu @levincoco i Levin Coco Facebooku