Od pobjede Leta 3 i “Mame ŠČ!” na Dori prošlo je mjesec dana, a ŠČ! groznica koja je momentalno zahvatila cijelu Hrvatsku i regiju i dalje se širi.

U HTV-ovom središnjem Dnevniku premijerno je prikazan videospot za pjesmu “Mama ŠČ!” s kojom će grupa Let 3 predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu u Liverpoolu. Spot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuju Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njene plesačice.

Službeni videospot za hit Mama ŠČ!

Kostimi će im, kažu članovi grupe u Dnevniku, ostati jednaki kao i na Dori. Sredinom sljedećeg tjedna predstavit će i traktor, iako s njime (na žalost!) ne mogu na Euroviziju.

Osim što su čvrsto zasjeli na prvo mjesto YouTube trendinga s ukupno više od 2,7 milijuna pregleda te na visoko šesto mjesto Billboard top ljestvice za Hrvatsku, Let 3 se nalazi i na broju jedan nacionalne top liste najemitiranijih pjesama radijskog etera.

Budući da se potražnja opravdano povećala na svim mogućim kanalima, pjesma, hit Mama ŠČ! dobila je i remixirana verziju. Sada napokon možemo i pogledati i službeni video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza, a koji je u u ovih nepunih prvih sat vremana prikazivanja na YouTubeu već pregledan preko 4300 puta. Navijamo za “Mamu ŠČ!” na Eurosongu!

Fotografije: stillovi iz videospota