Leopard print se ili voli ili mrzi. Neki ga smatraju klasikom koji je uvijek u trendu i ako se dobro iskombinira može biti elegantni staple komad. Drugi se drže što dalje od njega jer znaju da s njime stvari vrlo lako mogu otići u krivome smjeru, prema kiču i neukusu.

U kojemu god taboru bili, istina je da leopard uzorak nikako ne treba izbjegavati, ali s njime itekako treba biti oprezan. Nikako ne sparivati više od jednog animal uzorka u istome outfitu. Nositi ga sa s komadima crne i neutralne boje. Sve su to dobri savjeti, a mi smo pronašli tri konkretna načina kako nositi ovaj kontroverzni uzorak na elegantan i stylish način!

LEOPARD KOŠULJA SA CRNIM ODIJELOM

Lauren Ralph Lauren, answear.hr

Košulja leopard uzorka na sjajan će način podići klasično crno odijelo, kako pokazuju stilisti na Answear.hr. Elegantna smeđa torbica i retro sunčane naočale također odlično izgledaju u ovoj elegantnoj kombinaciji.

LEOPARD HLAČE S NEUTRALNIM TOPOM I STARKAMA

Pieces, Zalando

Na Zalandu su leopard print kombinirali na mladenački način. Uski top neutralne nijanse i uvijek popularne Starke su uistinu neočekivan, ali genijalan par hlačama ovoga uzorka! Sjajno!

LEOPARD SUKNJA SA CRNOM DOLČEVITOM I ČIZMAMA

Zara

Zara uvijek ima kulerske nosive stylinge, pa tako i ovog puta nastavlja. Suknju leopard printa smirili su običnom crnom dolčevitom i čizmama. Jednostavno, ali djeluje!

 

Foto: Getty images, Pr