Lego dodaje dva nova seta svojoj Botaničkoj kolekciji, otkrivajući modele “Orhideja” i “Sukulenti”

Danska kompanija iz godine u godine fanove diljem svijeta oduševljava svojim kreativnim kolekcijama, a ništa manje očaravajuće ne djeluje niti ovaj set, koji se sastoji od mnoštva elemenata i kockica. Ako volite biljke, sigurno će vam se svidjeti ovaj novi dodatak Botanical Collection setovima popularnih kockica, a ako ste još i ljubitelj sklapanja legića, imate pun pogodak za poklon za sebe ili nekoga bližnjeg.

Lego Botanička kolekcija na polici

Setovi “Orchid” i “Susculents” sastoje se od 608 odnosno 771 komada i prate autentični izgled biljaka – dapače, orhideja izdaleka čak izgleda stvarno!

Lego orhideja

Konstrukcija orhideje dolazi s bijelim laticama, ružičastim stupovima i zelenim stabljikama i leži u plavoj LEGO posudi, dok su sukulenti osam različitih vrsta u crnim posudama.

Lego sukulenti

U siječnju 2021., kreator LEGO-a izdao je set od 10280 buketa cvijeća kao dio veće Botaničke zbirke, koji se sastojao od ukupno 756 komada i sadržavao dijelove temeljene na pravom cvijeću poput ruža, zmajeva, maka, astera i tratinčica, a mogli smo na društvenim mrežama vidjeti da su poslužili kao inspiracija za brojne poklone za Valentinovo.

LEGO orhideja u kutiji

Setovi stižu u prodaju početkom svibnja, i moramo priznati da si ih i sami želimo!

 

Foto: Lego