Pripremite se za bijeg u vinograde uz “Land of Women”, u kojoj ulogu utjelovljuje draga nam Eva Longoria

U stalnoj smo potrazi za fora serijama, a ovo ljeto očekuje nas uzbudljivo putovanje s Evom Longorijom u njezinom najnovijem pothvatu, “Land of Women”.

Kao glavna uloga u ovoj uzbudljivoj drami temeljenoj na bestseleru Sandre Barnede, serija obećava osnaživanje s daškom vinogradarstva, a sve je umotano u seriju od šest epizoda, koja će biti premijerno prikazana na Apple TV+.

Serija “Land of Women” govori o Gali, Njujorčanki čije se prazno gnijezdo iznenada ponovno napuni kad ona, njezina ostarjela majka i njezina kći studentica moraju pobjeći iz svoga doma u drugi grad. Utočište s malo skandala, čini se.

Uzrok? Galin muž, čije su ih manje-više legalne financijske smicalice dovele pod radar likova koji, najblaže rečeno, ne opraštaju. Njihov bijeg vodi ih u neobičan vinski grad u sjevernoj Španjolskoj — mjesto za koje se Galina majka zaklela da ga više nikad neće posjetiti. Ipak, nadaju se da će se uklopiti i izbrisati svoju prošlost, što se pokazuje teškim kad se tračevi iz maloga grada krenu širiti.

Uz ovako malo detalja (osim ako se niste dočepali knjige!), čini se da nas ne čeka “bogznakakav” masterpiece, ali i dalje jedva čekamo prve dvije epizode koje stižu 26. lipnja na Apple TV+.

 

Foto: PR