Konačno je objavljen datum premijere za koncertni film Lady Gage. “Gaga Chromatica Ball” premijerno će se prikazati u subotu, 25. svibnja u 20:00 na HBO-u i streaming platformi Max.

Specijal je snimljen pred rasprodanom publikom od 52 tisuće ljudi na stadionu Dodger u Los Angelesu tijekom Gagine “Chromatic Ball” turneje 2022. godine. Lady Gaga, dobitnica brojnih nagrada, od Grammyja do Oscara, izvela je hitove poput “Stupid Love”, “Bad Romance”, “Just Dance”, “Poker Face”, “Shallow”, “Rain On Me”, ali i ostale uspješnice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Specijal će istovremeno biti dostupan na platformi Max u Latinskoj Americi, Karibima, Norveškoj, Finskoj, Švedskoj, Danskoj, Španjolskoj, Portugalu, Poljskoj, Rumunjskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Bugarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Bosni i Hercegovini te na HBO Maxu u Nizozemskoj i Poljskoj. Također će biti dostupan na HBO GO-u u jugoistočnoj Aziji, Tajvanu i Hong Kongu, na Craveu u Kanadi, na Pass Warneru u Francuskoj, na Stanu u Australiji te na ThreeNow i Three u Novom Zelandu. 

Specijal je producirala, režirala i kreirala sama Lady Gaga, a izvršni producenti su Bobby Campbell, Arthur Fogel, John Janick i Steve Berman. U nastavku pogledajte i službenu najavu filma.