Nakon kratke pauze, uzrokovane pandemijom, ove se jeseni u svom live izdanju vraća jedna od prepoznatljivih konferencija usmjerenih ženskim poslovnim uzorima, Ladies Of New Business (#LadiesZG).

Pred nama je 12. izdanje konferencije, koje će se ovom prilikom održati 19. studenog s početkom u 17 sati u zagrebačkom HUB385, a čija tema će biti usmjerena dizajnu korisničkog iskustva. Pod imenom “Ladies of New Business: Dame od UX-a”, događanje će okupiti četiri dame iz ovog poslovnog sektora, koje će se osvrnuti na poslovno-privatne izazove s kojima se žene u UX-u susreću gotovo isto kao i u bilo kojem drugom (IT) području.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netokracija (@netokracija)

Svoja iskustva u obliku predavanja podijelit će Maša Gavran (UX Designer/Marketing Specialist, Tacta), Ana Šolić (Senior Product Designer, Five), Gabrijela Šitum (Product Designer Director (Infobip) i Anamarija Jurković (E-commerce Expert, A1 Hrvatska).

Uz predavački dio, održat će se i panel rasprava koja će se usredotočiti na informacije koje treba znati kad je u pitanju dizajn korisničkog iskustva, a na njoj će sudjelovati Iva Babić (Non-Core Product i Digital Platform Development Manager, A1 Hrvatska), Antonija Butković (Core Team Member, IxDA Croatia), Ana Šeler (Voditeljica Design tima, Undabot) i Elena Crnković (Product Design Director, Bornfight).

Kako je već spomenuto, ovo jesensko izdanje Ladies Of New Business održat će se uživo, a posljednji kontigent ulaznica dostupan je po cijeni od 50 kuna. Također, svi koji se neće moći pridružiti uživo, konferenciju će moći pratiti putem Facebook live streama Netokracije.

Organizatori mole sve posjetiteljice i posjetitelje konferencije da sa sobom ponesu i svoje digitalne COVID potvrde te ističu kako će na ulazu biti dostupno i besplatno testiranje u certificiranoj poliklinici.

Sve detalje i timeline konferencije pronađite ovdje.

Fotografija: Netokracija Facebook