Za mnoge od nas, prvi radni dani započeli su ovog tjedna, nakon blagdana Velike Gospe, a povratak na radno mjesto uvijek je praćeno barem malom dozom melankolije i nostalgije za ljetovanjem koje je za nama. Ipak, postoje te male stvari koje nam uljepšavaju ulazak u poslovnu rutinu, a za nas su to ove šarmantne keramičke šalice domaćeg brenda la.pjat, sa simpatičnim porukama s kojima se vrlo lako poistovjetiti. 

Ivana iz Splita pokrenula je la.pjat, domaći brend koji je postao sinonim za ljubavlju oblikovanu keramiku. Svoje rukotvorine predstavila je na društvenim mrežama i u vrlo kratkom roku stekla vjernu publiku na svom Instagram profilu.

U središtu njenog djelovanja našle su se šarmantne keramičke šalice izrađene pinch tehnikom. Neravne su, nesavršene i svaka je drugačija, što ih čini još posebnijima, a budući da je sve ručni rad, na jednu od njih se čeka otprilike 10 dana. Cijene se kreću između 100 i 160 kuna, koliko je potrebno izdvojiti za šalicu sa zlatnim akcentima.

Možete birati između različitih gravura, a nama su se ovog tjedna posebno svidjele poruke “Najgore ti se sekirat”, “Fjaka”, “Vrag odnija prišu” i “Malo mi za sriću triba”, koje nam savršeno dočaravaju dane u kojima se vraćamo poslovnim obavezama, ali i dalje maštamo o netom završenom ljetovanju. Ivaninu keramiku naručiti možete putem la.pjat Instagram profila!

Foto: Instagram