Oborili su rekorde na La PIEL društvenim mrežama, gdje su u samo 5 dana imali više od 6 milijuna pregleda videozapisa s izazovom tuširanja hladnom vodom i potaknuli veliki broj poklonika ove antistres metode u cijeloj regiji da krenu i ustraju u ovoj zdravoj navici koju je u sklopu kampanje pod nazivom #PomicemSvojeGranice, uz priču o današnjem tempu života i važnosti mentalnog zdravlja pokrenula osnivačica Lana Jurčević.

Kao nastavak i održavanje isticanja te teme, kreirana je La PIEL Antistres linija za svaki dan koja se sastoji od aromatizirajućeg mista za dom, posteljinu, odjeću, ali i roll on-a s eteričnim uljima za primjenu na koži.

Živimo u svijetu prepunom svakodnevnih izazova u kojem su stres, mentalna i fizička preopterećenost i neprekidna utrka s vremenom i brojem obveza u danu postali pravi kradljivci našeg mira i životnog veselja. Trebate uživati u životu, radeći ono što najbolje znate i želite, disati punim plućima i suvereno vladati svakodnevnom izazovima.

Zato su se u La PIEL prije nekoliko mjeseci odvažili progovoriti o tome, osvijestiti naše i vaše probleme, želje i stremljenja u kampanji pod nazivom #PomicemSvojeGranice. La PIEL tu ne staje, ide dalje, opuštamo se, slušamo se, savjetujemo, kreiramo „male pomagače iz prirode“, a sve to da bismo zajedno ovladali svakodnevnim izazovima, omogućili si redovite rituale opuštanja i kreirali život kakav želimo.

Udišemo mir, izdišemo stres, tuširamo se svakodnevno hladnom vodom, radimo vježbe disanja i opuštanja i uživamo u novoj kolekciji La PIEL koja budi sva naša osjetila u svijetu ugodne mirisne i osjetilne senzacije te nas ispunjava mirom i osjećajem dobrih vibracija posvuda oko nas.

Želimo da i vi stanete na trenutak i opustite se. Zaboravite prošlost i ne predviđate budućnost. Želimo da budete tu i osjetite mir. Uz nove mirisne i opuštajuće note, Antistres kolekcija postaje dio vašeg doma i svakodnevnih rituala. To je miris koji osvježava dom, umiruje um i daruje miran san. To je vaša nova mala snaga koja će uvijek biti uz vas.

La PIEL antistres kolekcija by Lana Jurčević

I dok svi žure, dok svi bježe, dok svi luduju – stanite! Uz Antistres kolekciju koja je stvorena za svakodnevne male rituale i trenutke opuštanja, vaš dom postaje oaza mira koju možete ponijeti sa sobom gdje god se uputite.

Kolekcija se sastoji od Antistres aromatizirajućeg mista za svaki kutak doma i Antistres roll on relaksirajućeg ulja za opuštanje i lakše disanje, a namijenjena je doslovno svima – ženama i muškarcima svih dobnih skupina.

 

La PIEL Antistres aromatizirajući mist – parfemski osvježivač doma, posteljine i odjeće/tekstila

La PIEL Antistres aromatizirajući mist namijenjen je svima koji žele pretvoriti svoj dom u oazu mira. Antistres 3u1 sprej stvoren je za svaki kutak doma – od posteljine i kreveta do ormara i odjeće. Ugodan mirisni cvijet lavande pomaže ukloniti dnevni stres i nježno opušta, potičući miran san, dok amber i pačuli umiruju i pročišćuju um i tijelo.

Nekoliko potisaka je dovoljno za kreiranje opuštajuće atmosfere, postizanje ravnoteže tijela i uma te miran san.

La PIEL antistres kolekcija by Lana Jurčević

 

La PIEL Antistres Roll on – 98 % prirodno relaksirajuće ulje za primjenu na koži

Pod sloganom: “Udahni mir, izdahni stres“  u La PIEL kreirali su „malog pomoćnika iz prirode“ za sve stresne situacije, bez obzira na mjesto, vrijeme i situaciju. On je malen, ali snažan. U život unosi mir, jasnoću, osvježenje i ravnotežu. Antistres relaksirajuće ulje možete uvrstiti u svoje svakodnevne male rituale opuštanja, kada poželite stati i odvojiti trenutak za sebe.

La PIEL antistres kolekcija by Lana Jurčević

Smirujuća lavanda umiruje um, ublažava stres i uravnotežuje, dok osvježavajući ružmarin i eukaliptus potiču jasnoću i osvježavaju osjetila, a bosiljak i menta podižu raspoloženje i oživljavaju.

La PIEL antistres kolekcija by Lana Jurčević

 

Gdje nanijeti roll on:

https://www.instagram.com/reel/Cnm6IiGAzPD/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Antistress video:

https://www.instagram.com/reel/Cnhk50DgB6S/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Lana poruka:

https://www.instagram.com/reel/CnfA6qbgXeN/?igshid=YmMyMTA2M2Y=