Želja Sexy Plexy djevojaka, Sare i Ive, bila je novom kolekcijom La Isla Bonita odvesti nas na jedno od najljepših mjesta. Na ono mjesto na koje odlutamo u naljepšim sanjarenjima, i koje je posebno baš svakome od nas jer smo ga doživjeli na svoj, jedinstven način… I u tome su uspjele!

Sexy Plexy brend nakita nedavno je proslavio velikih 10 godina na sceni, a tajna je što dan danas uspiju oduševiti ljubitelje nakita svakom novom kolekcijom. Minimalizam s prstohvatom zaigranih detalja, svaki put uspije biti drugačiji od prethodnog ali jednako atraktivan, nosiv u svakoj situaciji i šarmantno chic. To jest, s punim potpisom brenda. 

Sexy Plexy_La Isla Bonita Sexy Plexy_La Isla Bonita Sexy Plexy_La Isla Bonita

Tako je i s ovom kolekcijom, inspiriranom tirkiznim morem i suncem, te okom koje simbolizira “naš najjači ‘adut’ da doživimo sve ljepote koje nas okružuju i memoriramo ih da zauvijek ostanu dio nas”,  kažu Sara i Iva. 

Sexy Plexy_La Isla Bonita Sexy Plexy_La Isla Bonita Sexy Plexy_La Isla Bonita Sexy Plexy_La Isla Bonita Sexy Plexy_La Isla Bonita Sexy Plexy_La Isla Bonita

Kolekcija je karakteristična po modelima koji se transformiraju u više različitih tipova nakita, poput ogrlice koja se nosi kao duža i kraća, kao lančić za naočale ili višestruka narukvica. Kolekciju krasi i novi model naušnice u obliku sunca koji se nosi na vrlo neobičan način, s predje i stražnje strane uha, te ostavlja mogućnost da se naušnica nosi i u odvojenoj varijanti.

Sexy Plexy_La Isla Bonita Sexy Plexy_La Isla Bonita

Također, jedan od noviteta branda je svakako izvedba SEXY PLEXY bestsellera u zlatnoj varijanti, čiju ponudu proširuju sa svakom novom kolekcijom. Osim klasičnih ogrlica, narukvica, naušnica i prstenja SEXY PLEXY jewelry ove godine predstavio je i lančić za mobitel ukrašen koraljima i tirkizima, koji je jedan od najslađih ovoljetnih hitova.

Sexy Plexy_La Isla Bonita

Lice ovoljetne kampanje je Elena Dizdar, iza objektiva se nalazi fotografkinja Karmen Poznić, za make up je zadužen tim MARRA by Marija Butković!

Sexy Plexy_La Isla Bonita

SEXY PLEXY nakit može se kupiti diljem Jadranske obale u 20tak galerija i storeova, te u zagrebačkom SEXY PLEXY showroomu u Ilici 14, te putem webshopa www.sexyplexy.com.