Jedna od najutjecajnijih beauty mogulica i mlada majka, Kylie Jenner, okreće se proizvodnji kozmetičkih proizvoda namijenjenim njezi kože. Iako je Kylie poznata po izvanrednom umijeću šminkanja, koje joj je među ostalim i donijelo slavu, beauty mogulica se širi u sve sektore beauty industrije, pa sada predstavlja i svoju liniju za njegu kože u kojoj će se naći proizvodi poput pjenastog sredstva za čišćenje te antioksidativnog seruma.

Nedavno je otkrila da će pokrenuti vlastitu liniju za njegu kože naziva ”Kylie Skin”, a u subotu je polako počela otkrivati jedan po jedan proizvod. Jenner je prvobitno podnijela prijavu za zaštitni znak Kylie Skin u listopadu 2018. godine, što nije bilo toliko nezapaženo od strane njezinih obožavatelja. Sada je Jenner potvrdila da će ”Kylie Skin” biti potpuno novi brand tvrtke Kylie Cosmetics, dostupan na vlastitoj internetskoj stranici.

Prvobitna najava na njezinom Instagramu je otkrila oskudne detalje – jednostavno datum lansiranja 22. svibnja, te poticaj obožavateljima da slijede novi @KylieSkin račun, koji je od petka dobio gotovo milijun sljedbenika. U opisu također stoji da proizvodi “nisu testirani na životinjama, veganski su, bez glutena, bez parabena, bez sulfata i dermatološki ispitani”. Po postovima doznajemo da se radi o pjenušavom sredstvu za čišćenje lica, pilingu od oraha, toniku od vanilije, osvježivaču lica, seruma s vitaminom C te kremi za oči.

Kylie je angažirala svoju majku Kris Jenner u kratkom videu u čast Majčinom danu, gdje Kris priča o važnosti dobre njege kože dok radi kao stjuardesa, a pojavljuje se i malena Stormi.

Ovaj mjesec je izgleda rezerviran za članice Jenner obitelji jer je nedavno došla vijest da je i sestra Kendall Jenner odlučila pokreće svoju beauty liniju. Zahvaljujući velikoj vojsci stalnih obožavatelja Kardashian/Jenner klana, proizvodi koji na sebi imaju njihov potpis, uvijek će se dobro prodavati.